Dolar 32,4471
%-0.12
Euro 34,7922
%-0.51
Altın 2.446,430
%0.42
Bist-100 9.941,00
%2.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oğuz’dan ‘açılış’ değerlendirmesi: Kurtuluşun çoban ateşini yaktık

Başkan Oğuz’dan ‘açılış’ değerlendirmesi: Kurtuluşun çoban ateşini yaktık

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, dün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirilen partinin İzmir İl Başkanlığı’nın açılışını değerlendirdi. Başkan Oğuz, “Kurtuluşun çoban ateşini yaktık. İzmir’den yanan bu ateş tüm memleketi aydınlatacak ve yurttaşlarımıza umut olacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2021 - 17:47

EGEPOSTASI- 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, Eylül 2020’de başlattığı Memleket Hareketi’ni, Memleket Patisi adıyla partileştirmesinin ardından dün ilk kez İzmir’e geldi.
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin ilk il başkanlığı açılışı olan İzmir İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

İnce’nin İzmir ziyaretini ve açılışı değerlendiren yapan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, açılışa ilişkin şu ifadeleri kullandı;“Değerli dostlarım 4 Eylül 2020 günü Sayın Muharrem İnce önderliğinde Sivas’tan başlatmış olduğumuz Memleket Hareketi 19 Mayıs 2021 tarihinde Partileşerek MEMLEKET PARTİSİ oldu. Memleket Partisinin ilk İl Başkanlığını dün İzmir’de Genel Başkanımızın katılımıyla açtık. Her türlü olumsuzluğa rağmen bu törene katılım sağlayan ya da sağlayamayan bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Kurtuluşun çoban ateşini yaktık. İzmir’den yanan bu ateş tüm memleketi aydınlatacak ve yurttaşlarımıza umut olacaktır. Kurtuluş mücadelemiz yine İzmir’den başlamıştır ve 80 vilayete sıçrayarak tüm Ülkemizi saracaktır.
Yolumuz Cumhuriyet yoludur, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve inkılaplarının yoludur. Barışın kardeşliğin, çağdaşlığın, adaletin, aydınlanmanın yoludur. Yolculuğumuz tüm İzmir’imize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun...
Sevgiler ve saygılar sunuyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.