Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karakayalı'dan flaş kongre açıklaması

Başkan Karakayalı'dan flaş kongre açıklaması

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, dün Kemalpaşa CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleninde yaptığı konuşmada 22 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresiyle ilgili görüşünü bildirdi. Karakayalı, “Ben tarafsızım. Kim başkan seçilirse o benim ilçe başkanımdır” dedi. Başkan Karakayalı'dan flaş kongre açıklaması

  • Ege Postası
  • 16.12.2019 - 12:49

Kemalpaşa CHP Gençlik Kolları tarafından Kemalpaşa Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda gerçekleştirilen Gençlik Şölenine katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 22 Aralık'ta yapılacak olan ilçe kongresiyle ilgili olarak tarafsızlık vurgusu yaptı.

Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve diğer aday Ahmet Cemil Balyeli’nin de katıldığı gecede her iki adaya da eşit mesafede olduğunu belirten Karakayalı şöyle devam etti:

“Benim, bu kişi başkan olsun veya diğeri başkan olsun gibi bir düşüncem, bir söylemim söz konusu olamaz. Bir belediye başkanı tarafsız olmak zorundadır. Zaten Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu konuda kesin talimatları da var tüm belediye başkanlarına: 'Siz tarafsız kalacaksınız.' Ben tarafsızım arkadaşlar. Ne o aday daha CHP’li, ne diğer aday daha CHP’li. Benim için her iki adayımız da sonuna kadar CHP’li. Bu sebeple bu adaya daha yakın, ya da diğer adayı daha çok istiyor gibi spekülasyonların önüne geçmek adına bu konuşmayı yapmayı uygun buldum. Kim kazanırsa o benim ilçe başkanımdır. Bu vesile ile bu geceyi tertip eden, Kemalpaşa CHP gençlik kollarına ve emeği geçen tüm gençlere teşekkür ediyor, 22 Aralık Pazar günü yapılacak olan CHP Kemalpaşa İlçe Kongresinde yarışacak başkan adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Başkan Karakayalı daha sonra, mevcut ilçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Mehmet Ayçil ve diğer İlçe Başkan adayı Ahmet Cemil Balyeli’yi sahneye çağırarak birlik ve beraberlik pozu verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.