Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İşçilik'ten Ankara mesaisi

Başkan İşçilik'ten Ankara mesaisi

Ankara’ya giderek Gelecek Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve partililer ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2020 - 09:38

İzmir’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek şehrin sorunları ve vatandaşların istekleri üzerine sohbetler gerçekleştiren Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Ankara’ya giderek Genel Merkez’de ziyaretler gerçekleştirdi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran ile bir araya gelen İşçilik, o anları sosyal medya hesabından “İstişare Kültürü” notuyla paylaştı.

“GÜNDEME DAİR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Ziyaret hakkında detaylı bilgi veren Başkan İşçilik, “Geleceğe adımlar atmak adına çalışmalarımıza devam ederken, Ankara’ya giderek, Genel Merkez’imize ve İl Başkanlığı’mıza ziyaret gerçekleştirdik. Sn. Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ ve Ankara İl Başkanı Sn. Gülnur Hayran ile bir araya gelerek gündeme dair fikir alışverişinde bulunduk.

Yine Genel Merkez’imizde İzmir’imizin, hemşehrilerimizin istek ve sorunlarını dile getirerek, yapılacak çalışmalardan şehrimizin en doğru ve verimli şekilde yararlanması adına katkıda bulunduk. Sn. Genel Başkanımıza ve Sn. İl Başkanına gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.