Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Günaydın’dan ‘görevden alınma’ iddialarına yanıt: Dikkate almıyorum

Başkan Günaydın’dan ‘görevden alınma’ iddialarına yanıt: Dikkate almıyorum

CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, Torbalı’da yaşanan süreçler nedeniyle görevden alınacağı iddialarına ilişkin konuştu. Kendisine tebliğ edilen bir kararın olmadığını belirten Başkan Günaydın, “Sağda solda böyle olmayan, gerçek dışı çirkin haberleri yayıyorlar. Ben bunları dikkate almıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.08.2021 - 15:18

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, kendisinin ve yönetiminin görevden alınacağı iddialarına ilişkin konuştu.

Bugün basında yer alan bir haberde; Genel Merkez’in ve İl Başkanlığı’nın Günaydın ve yönetiminden rahatsızlık duyduğu ve görevden almak için çalışmalara başladığı iddia edilmişti. İddialara gerekçe olarak ise Torbalı Belediye Başkanı seçiminin ardından 2 meclis üyesinin istifa etmesi ve geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen “bankamatikçi meclis üyesi” tartışmalarında Başkan Günaydın’ın güçlü bir duruş sergilememiş olduğu iddiaları gösterilmişti.  

İddialara ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Günaydın, kendisine tebliğ edilen bir kararın olmadığını ve bu tarz söylemleri dikkate almadığını söyledi.

“BU HABER NASIL ÇIKIYOR BEN DE BİLMİYORUM”

İstifalar ve “bankamatikçi meclis üyelerine” ilişkin açıklama yapan Başkan Günaydın, “İstifa eden arkadaşlarımızdan Mehmet Baykara bağımsız olarak hala bizi destekliyor. Diğer arkadaşımız Mustafa Akbıyık zaten önceden istifa etmişti. Bunda bir sıkıntı yok. ‘Bankamatikçi meclis üyeleri’ konusuna gelirsek… Bu zaten meclis üyesi arkadaşlarımızın huzur hakkı dediğimiz olay. Geçmiş dönemde AK Partili arkadaşların geçmiş dönemde yaptıkları bir durum olduğunu Mithat Başkanımız açıklamıştı. Bu durumların benim görevden alınıp alınmamamla bir ilgisi yok. Bu haber nasıl çıkıyor ben de bilmiyorum. Bana tebliğ edilmiş herhangi bir şey yok” dedi.

“GERÇEK DIŞI ÇİRKİN HABERLERİ YAYIYORLAR”

İl ve ilçe örgütüyle herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan Günaydın, “Biz, belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle ve yönetimdeki arkadaşlarımızla gayet birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Sıkıntı yok. Ama maalesef karşı taraftaki arkadaşlar böyle bir şey yazıyorlar. İl Başkanlığıyla da ilişkilerimiz gayet iyi. Neticede kendisi benim duyduğum ve değer verdiğim il başkanım. Hiçbir sıkıntımız yok. Birebir de görüşüp fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ama sağda solda böyle olmayan, gerçek dışı çirkin haberleri yayıyorlar. Ben bunları dikkate almıyorum. Biz il ve ilçeyle uyum içerisindeyiz” diye konuştu. 

“O SÖYLEMİ KİMİN VE NEDEN YAYDIĞINI BİLMİYORUM”

Görevden alma söylemlerinin amacının ne olduğunu bilmediğini ifade eden Başkan Günaydın, söylemlere aldırış etmediğini ve projelere odaklandıklarını ifade etti ve şunları söyledi; “O söylemi kimin ve neden yaydığını da bilmiyorum. Ama neticede belediyeyi kaybetmiş muhalif bir grup var. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama büyük ihtimalle onların işidir diye düşünüyorum. Neticede siyaset yapılıyor. Onlar da bu konuda bir şeyler yazacaklar, söyleyecekler. Biz sapasağlam duruyoruz. Biz artık söylemleri bıraktık, çalışmalara yöneliyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız ve Pazar yeri çalışmalarımız var. Onları gerçekleştirmek istiyoruz. Çok projemiz var ve biz bunlara yoğunlaştık. Bu söylemleri dikkate almıyorum açıkçası”

Öte yandan İl Başkanlığı kaynaklarından edinile bilgilere göre Başkan Günaydın’ın görevden alınmasının gündemde olmadığı öğrenildi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.