Dolar 32,5578
%0.03
Euro 34,8758
%0.03
Altın 2.427,920
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arslan’dan halka açık davet: Hepinizin emrinizdeyiz

Başkan Arslan’dan halka açık davet: Hepinizin emrinizdeyiz

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan, dün Giresun Görele Çanakçı Derneğinin düzenlediği Geleneksel Sis Dağı Yayla Şenliklerinde İzmirli vatandaşlara seslendi. Hizmette siyasi görüşü önemsemediklerini ifade eden Arslan, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na davet ediyorum ve ben ve bütün yöneticilerimiz ile birlikte hepimiz emrinizde olduğumuzu bilmenizi özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2022 - 12:11

EGEPOSTASI- MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Tuncay Arslan öncülüğünde Ramazan Ayı boyunca Erzak Kolisi dağıtan MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, tam gün saha çalışmalarına devam ediyor.

7 Mayıs Cumartesi Kars Ardahan Çıldır Derneğinin düzenlemiş olduğu “Çıldır Günleri” Hanaklılar Derneğinin düzenlediği “Anneler Gününe Özel” programına katılan Başkan Arslan, Arslan, 8 Mayıs Pazar günü ise Giresun Görele Çanakçı Derneğinin düzenlediği Geleneksel Sis Dağı Yayla Şenliklerine katıldı.

Yoğun katılımın olduğu şenliklerde dernek başkanı Aydogan Civelek tarafından dernek adına plaket takdim edilen İlçe Başkanı Arslan etkinlikte yaptığı konuşmada, tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

“HEPİNİZİN EMRİNİZDEYİZ”

Arslan konuşmasında şunları söyledi; “Bu coşkunuza bizi ortak ettiğiniz ve bu anlamlı hediyeniz için dernek başkanımız başta olmak üzere hepinize teşekkür ederiz. Örf ve adetlerimizi yaşatan Sivil Toplum Kuruluşlarımızın önemi gün geçtikçe artmaktadır. Bu tür çalışmalar gerçekten çok önemlidir. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na davet ediyorum ve ben ve bütün yöneticilerimiz ile birlikte hepimiz emrinizde olduğumuzu bilmenizi özellikle belirtmek istiyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.