Dolar 32,5124
%0.08
Euro 34,9313
%-0.12
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başdaş’tan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı tepkisi!

Başdaş’tan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Yeşildere yolu üzerinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Paşa Köprülü Kavşağı’nın adının reklam afişleriyle kapatılmış olmasına tepki gösterdi. Başdaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmek sözde değil özde olmalı” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2022 - 10:24

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir’in en önemli geçiş noktalarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Köprülü Kavşağı’nın özel bir hastanenin reklamlarıyla kapatılmış olduğunu belirtti. Türkiye’nin kurucu önderinin adının verildiği bir yere ticari amaçlarla yaklaşılamayacağının altını çizen Başdaş, “Her fırsatta bu ülkenin ortak değerlerinden bahseden CHP yöneticileri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal’in adını kapatıyor. Kimse bu durumu dikkatsizlikle açıklayamaz” diye konuştu. 

ATATÜRK’E ÖZEN GÖSTERİLMİYOR

Başdaş, 2013 yılında Homeros Bulvarı adının tartışmalara neden olduğunu da hatırlatarak, “O dönemde Homeros Bulvarı’na biz Gazi’nin adının verilmesini uygun görmüştük. Ancak teklif kabul edilmemişti. Güzergah üzerindeki köprülü kavşağa Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Paşa adı verilmişti. Bugün ise bu isme yeteri özenin gösterilmediğini görüyoruz” sözlerine yer verdi. 

BU AYIBA SON VERİN

“Bir yıldan bu yana Atamızın isminin yazılı olduğu yer reklam panosu ile kapalı” diyen Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e şu sözlerle seslendi: 

“Bu mu sizin Atatürk sevginiz? Anlaşılan o ki iktisadi düşünceniz Atatürk sevginizin önüne geçmiş! Hizmet etmezsiniz, şehrin en önemli yerlerinin reklam panolarıyla kapatılmasına göz yumarsınız, absürt her konuda başrolde olursunuz, Atamızın ismine saygı göstermezsiniz! Sayın Soyer, sahi siz ne yapıyorsunuz?” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.