Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başdaş'tan Batur'a gönderme: 'Zaten dört yıl boyunca belediyeye kilit vurdun'

Başdaş'tan Batur'a gönderme: 'Zaten dört yıl boyunca belediyeye kilit vurdun'

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un ulusal bir basın kuruluşuna yaptığı ziyarette yaptığı “Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar” açıklamasına tepki gösterdi. Başdaş, “Sayın Batur Hükümetimizin böyle bir çalışması zaten yok da sen zaten 4 yıl boyunca Konak Belediyesine kilit vurdun!” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2022 - 11:11

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı ziyarette “Taslak hazırladılar. Bütün ilçeleri kapatacaklar, şube müdürlüklerine çevirecekler, 81 kişiyle muhatap olacaklar… Tek kişinin yöneteceği bir sistem kuracaklar” ifadesini kullandı. Batur’un açıklamasını eleştiren AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Batur’un hizmet yapmamasıyla Konak Belediyesi’ne kilit vurduğunu söyledi. 

GÜLMEMEK ELDE DEĞİL

Başdaş, Batur’un açıklamasına sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiride, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gece gündüz kulis yapan CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar’ demiş. Gülmemek elde değil” ifadesini kullandı.

Başdaş, Konak’ın dört yıldır hizmet görmediği için zaten kilitli olduğunu aktararak, “Sayın Batur Hükümetimizin böyle bir çalışması zaten yok da sen zaten 4 yıl boyunca Konak Belediyesine kilit vurdun! Konaklı hemşehrilerimize elle tutulur hiçbir hizmette bulunma sonra da kalk böyle akıl ve mantıkla bağdaşmayacak cümleler kur!” sözlerine yer verdi. 

DEMOKRASİNİN TEMİNATI AK PARTİ

“İzmir’de kimi yoldan çevirseniz Batur’un rüyası Büyükşehir der size!” diyen Başdaş, “Hatta Soyer’le olan rekabetiniz yüzünden hem Konak hem İzmir hizmete hasret kaldı! Gündem değişmek için ortaya attığınız bu iddia ne kadar ciddiyetsiz bir yerel yönetimler anlayışına sahip olduğunuzun da resmîdir. Sayın Batur rahat olun! Bu ülkede demokrasinin teminatı AK Parti’dir. Büyükşehir sevdanızı böyle kerameti kendinizden menkul olan şeylerle perdelemeye kalkmayın. Millet sizden siyaset değil, hizmet yapmanızı bekliyor” açıklamasını yaptı. 

ZAFER KUTLAMASINDA SİZE EL SALLAYACAĞIZ

Başdaş, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere işaret ederek şu sözlere yer verdi: 
“2023 konusunda da rahat olun! Milletimiz, yenilmeye doymayan Genel Başkanınıza da, getirdiği ithal ekonomi komiserlerine de hiçbir zaman prim vermeyecektir. 2023’teki zafer kutlamamızı Konak Meydanı’nda yaparken size de oradan bir el sallarız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.