Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başdaş, kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi

Başdaş, kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Yeşildere halkının hak ettiği, ihtiyaç duyduğu kentsel dönüşümün sağlanması için gerekli sözü aldık” dedi. Başdaş, konuyla ilgili Ankara’ya gideceğini de duyurdu.

  • Ege Postası
  • 29.09.2022 - 09:52

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı “Sokak Buluşmları”na Laleli, Vezirağa ve Küçükada ile devam etti. Yeşildere’de üç mahallenin kesiştiği noktada yapılan toplantıda İlçe Başkanı Başdaş, kentsel dönüşüm ile ilgili semt halkına müjde verdi. 

Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin EXPO 2026’yı bahane ederek kentsel dönüşümü engellemeye çalıştığını hatırlatarak, “Oysa tüm İzmir kamuoyu bu alanda İzmir’in en büyük kentsel dönüşümünün müjdesini bakanlığımızın bizzat burada verdiğini biliyor. Burada yapılmak istenen Hükümetimizin halka dokunan bir hizmetini engellemekti. Biz de iyi biliyoruz ki, Yeşildere halkı kentsel dönüşüm bekliyor. Hak ettiği güzel konutlarda yaşamayı istiyor” sözlerine yer verdi. 

Başdaş, halkçılıktan bahseden CHP’li belediyelerin her konuya siyasi hasımlıkla yaklaştığını kaydederek, “İşte burada üç mahallemiz sesini yükseltiyor. Sizler umutla beklediğiniz huzurlu barınma hakkı için buradasınız. Bu konuda sizleri asla yalnız bırakmayacağız” diye konuştu. 

Konuyu sürekli takip ettiklerini vurgulayan Başdaş, “Tüm yetkili mercilerle yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. Bu alanda kentsel dönüşüm yapılacağının sözünü aldık. Ankara’ya bunun için görüşmeye gidiyoruz. Tüm Yeşildere halkının içi rahat olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.