Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli talimat verdi, Şahin sahaya indi: Esnaftan 'indirim' talebi

Bahçeli talimat verdi, Şahin sahaya indi: Esnaftan 'indirim' talebi

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin döviz kurundaki düşüşün ardından fiyatlarında indirim yapan ve bu konuda hazırlıklarını sürdüren Gıda Çarşısı esnafına ziyarette bulunurken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten esnaf ise pazartesi gününden itibaren indirimleri başlatacakları sözünü verdi.

  • Ege Postası
  • 25.12.2021 - 13:30

EGEPOSTASI-İHA- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde partisinin teşkilatlarına temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için temel ihtiyaç ürünleri için başlattıkları indirim kampanyasına katkı sunmaları için esnaf, üretici, tüccar, süpermarket yöneticileri ve sanayicilerle bir araya gelmeleri talimatını vermişti.

Bahçeli'nin talimatı üzerine MHP İzmir İl Teşkilatı da harekete geçerek sahaya indi. Bu kapsamda İl Başkanı Veysel Şahin, Gıda Çarşısı esnafını ziyaret etti. Döviz kurundaki gerileme sonrası fiyatlarında indirim yapan ve bu konuda hazırlıklarını sürdüren toptancı esnafıyla iş yerlerinde sohbet eden Şahin indirim yapanlara teşekkür etti.

Dolardaki spekülatif artışların toplumda alım gücünü azalttığını ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de bu kapsamda hükümetin yaptığı çalışmayla birlikte doların normalleştiğini belirterek, “Dolar normal seviyelere inse de fiyatların düşmediğini görüyoruz. Biz de esnafımıza, üreticilerimize bu düşüşlerin yapılması için ricada bulunmaya geldik. Ziyaret ettiğimiz ilk işletmede bu çalışmanın yapıldığını gördük, memnuniyet duyduk” diye konuştu.

Talimat verildi, indirim başladı

Türk Lirası’nın değerini daha üst seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden çarşı esnaflarından Zübeyir Bozkurt ise “İndirimler başladı. Diğer esnaf arkadaşlarımız da pazartesi gününden itibaren indirim başlatacak. Ben bugün talimat verdim. Özellikle temel tüketim maddelerinde önemli indirimler yapacağız. Vatandaşlar, cumhurbaşkanımızın direktifleri sayesinde ucuza alışveriş yapabilecekler” dedi.

Çarşı esnafından Şehmuz Baran da halkın mağduriyet yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını, pazartesi gününden itibaren bir indirim kampanyası hazırlığında olduklarını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.