Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu’ndan Urla mesaisi: ‘Kayyum garabeti’’

Aslanoğlu’ndan Urla mesaisi: ‘Kayyum garabeti’’

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun saha ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Urla oldu. Aslanoğlu açıklamasında, ‘’ Milli iradenin hiçe sayılarak kayyum garabetinin yaşatıldığı Urla’da, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu adaletsizlik, yokluk ve Saray düzenini bitirecek olan Urlalıları dinledik. Millet farkında ve kendi iktidarı için gün saymakta. Az kaldı’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2023 - 18:02

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.

İlk olarak Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan'ı ziyaret etti. Ardından seçilen Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak ile bir araya geldi. 

Son olarak CHP Urla ilçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aslanoğlu, ‘’ Urla’nın talan edilmesine, doğasının katledilmesine ve Urlalıların iradesine zincir vuranlara karşı fedakarca mücadele veren yoldaşlarımızla, CHP Urla ilçe Başkanlığı ziyaretimizde buluştuk. Yolumuz zorlu ama sonu belli. Halkın iktidarı için son 100 metre’’ ifadelerini kullandı. 

Ziyaretlerin ardından Urla’da saha çalışması gerçekleştiren Aslanoğlu, ‘’Milli iradenin hiçe sayılarak kayyum garabetinin yaşatıldığı Urla’da, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu adaletsizlik, yokluk ve Saray düzenini bitirecek olan Urlalıları dinledik. Millet farkında ve kendi iktidarı için gün saymakta. Az kaldı’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.