Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'nun Çiğli'de ev ziyareti yapması dikkat çekti! Protestolardan mı korktu?

Aslanoğlu'nun Çiğli'de ev ziyareti yapması dikkat çekti! Protestolardan mı korktu?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun, Konak, Karşıyaka, Bornova, Menderes ve Kemalpaşa ilçelerinde sokakta saha çalışması yaparken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun protestoya maruz kaldığı eylem yapan işçilerin bağlı olduğu ilçe olan Çiğli'de sadece ev ziyareti gerçekleştirmesi dikkat çekti. Aslanoğlu'nun manidar ziyareti parti kulislerinde "Protestolardan korktuğu için Çiğli'de ev ziyareti yaptı" şeklinde yorumlara neden oldu.

  • Ege Postası
  • 20.01.2023 - 10:22

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, il başkanlığı görevine atandığı günden beri hem kamuoyunda hem de parti içinde tartışılmaya devam ediyor.

Karşıyaka, Konak, Bornova, Menderes ve Kemalpaşa ilçelerinde sokakta saha çalışması yapan sorunları yerinde dinleyen Aslanoğlu'nun son günlerde işçi eylemleri ile gündeme gelen Çiğli'de sadece ev ziyareti yapması dikkat çekti.

Aslanoğlu'nun Karşıyaka ziyaretine ilişkin paylaşımı!

Geçen 15 Ocak'ta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı kapsamında Bayraklı'da gerçekleştirilen temel atma törenine, Çiğli Belediyesi'ne bağlı ÇİBEL AŞ işçilerinin protestoları ve Kılıçdaroğlu'nun makam aracının önünde yaşanan arbede damga vurmuştu. Prorestolar Bayraklı ile sınırlı kalmamış ve Karabağlar'daki temel atma ile Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki Roman Buluşmasına kadar uzanmıştı.

Protestolar, Kılıçdaroğlu'nun önüne geçerken, Aslanoğlu'nun tutumu eleştirilmişti. Olayların ardından 5 gün sonra Çiğli'de mesai yapan Aslanoğlu'nun işçi protestosu krizine müdahale etmek yerine ev ziyareti yapması yeni bir tarışmayı başlatacak gibi.

MANİDAR ZİYARET!

Aslanoğlu'nun manidar ziyareti parti kulislerinde "Protestolardan korktuğu için Çiğli'de ev ziyareti yaptı" şeklinde yorumlara neden oldu.

Aslanoğlu'nun Çiğli ziyaretine ilişkin paylaşımı!

Öte yandan Aslanoğlu, Çiğli'deki ev ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından, "Dün akşam Çiğli Cumhuriyet Mahallesinde Alper ailesi ve Yeni Mahalle'de Göçmez ailesi, evlerinin kapılarını açıp bizleri tüm içtenlikleriyle ağırladılar. Kendimizi evimizde hissettirdikleri için ailelerimize çok teşekkür ederim." notuyla paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.