Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'ndan örgüte tek yumruk mesajı

Aslanoğlu'ndan örgüte tek yumruk mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu göreve başlaması sebebiyle gelen tebrikleri il başkanlığında kabul etti. CHP İzmir il başkanlığı adeta ziyaretçi akınına uğrarken, Aslanoğlu akşam saatlerinde eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2023 - 14:42

CHP İzmir il başkanlığı görevine başlamasının ardından, “iktidar maratonunun son 100 metresini hızlı koşacağız” diyerek mesaisine başlayan CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, Dernek, Federasyon ve Oda temsilcilerinin tebriklerini il başkanlığında kabul etti. Ziyaretlerin ardından, CHP Gaziemir ilçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe örgütü ile bir araya gelen Aslanoğlu, gece geç saatlere kadar da ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP İzmir il başkanlığında gerçekleşen ziyaretlerde, Anadolu Birliği Başkanı Erhan Kahraman ve yönetim kurulu, İzmir ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonları Genel Başkanı İnan Demirgıran ve Ege Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hüsnü Kaya, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu Başkanı Emin Gemici ve yönetim kurulu,  İzmir Ticaret Odası Sağlık Grubu Meslek Komitesi Başkanı Veysi Kubba ve Komite Üyeleri, Kamu Çalışanları Hak Sendikası İzmir İl Başkanı Dr. Barış Uzun ve Şube Başkanları, Tüm Yerel-Sen İzmir 3 Nolu Şube Başkanı Yücel Yılbaşı ve yönetim kurulu,  Toplu Taşıma İşverenler Sendikası MYK üyesi Ayhan Kindik ve Ege Bölgesi Şube Başkanları ile farklı sendikaların geçmiş dönem başkan ve temsilcileri, Erzurum Demokrat Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Buket Mertoğlu Gürpınar ve yönetim kurulu, İzmir Kars Sarıkamış Derneği Başkanı Erol Topçu ve yönetim kurulu, Gaziemir ilçesinin 14 mahalle muhtarı,  Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran ve yönetim kurulu, CHP Ekonomi Masası üyesi ve geçmiş dönem İzmir milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, geçmiş dönem CHP MYK üyesi ve önceki dönem Türk-İş Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç ve  Ağrı Diyadin CHP İlçe Başkanı Ahmet Yenigün, CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

ORTAK AKLIN VE ÖRGÜTLÜ TOPLUMUN İKTİDARI OLACAĞIZ

Ziyaretlere ilişkin konuşan Aslanoğlu, “Dostlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli başkan ve üyelerinin ziyaretleri sayesinde harika bir gün geçirdik. İktidarımız ortak aklın ve örgütlü toplumun iktidarı olacak” mesajı verirken, AKP’ye de “halk tarafından emekli edilecekler” göndermesinde bulundu. Aslanoğlu, şunları söyledi;

İl başkanlığımızda bugün yüzlerce vatandaşımızı dostumuzu ağırladık. Federasyonlar, Birlikler, Dernekler, işçi ve işveren sendikacıları, muhtarlar ve bize destek vermek için il başkanlığımıza gelen, bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum. Hem bu ziyaretler hem de ziyaretlerimizdeki sohbetler, dertleşmeler gösteriyor ki, Cumhuriyet Halk Partisi iktidar Maratonu’nun son düzlüğünde artık farkı iyice açmış. Bunu nereden anlıyoruz; Dostlarımızın hiç birisi kendileri için bir talepte bulunmadı. Tüm ziyaretçilerimiz “kuracağınız iktidarda” diye söze başlayıp, bugün yanlış giden, kötü giden ne varsa onları değiştirmemizi istedi. Toplumun farklı kesimlerinden, ülkemizin farklı bölgelerinden konuklarımız oldu ve hepsinde millet iktidarının heyecanını gördük. Bu ilgi ve destek bizleri daha çok çalışmaya, daha hızlı koşmaya teşvik ediyor. Biliyoruz, bu destek arttıkça, varış çizgisinin hemen yanında duran sandık yaklaştıkça birilerinin uykuları kaçıyor. Üzülmesinler, yakın zamanda halk tarafından emekli edilecekleri için, uyuyacak çok vakitleri olacak.

GAZİEMİR’DEN TÜM ÖRGÜTE “TEK YUMRUK” MESAJI

CHP il başkanı Aslanoğlu İl başkanlığındaki ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde CHP Gaziemir ilçe başkanlığında parti örgütü ile bir araya geldi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda tarafından karşılanan Aslanoğlu, örgüte “tek yumruk olacağız” mesajı vererek “ Başlıyoruz dedik, başladık. Çok yol aldık bile ama yapacak daha çok işimiz, kuracak bir iktidarımız var. İzmirliler bizden tek yumruk olmamızı, tüm enerjimizi iktidarı kurmaya vermemizi istiyor. Bizlerde örgüt olarak tek yumruk olacak, başarıyı birlikte yakalayacağız. Dinamik ve çalışkan bir örgütümüz var. İktidar maratonunun son düzlüğünde Gaziemir ilçe örgütümüze çok iş düşüyor” dedi.

BİRLEŞEN BU ELLER YARIN İÇİN GÜCÜMÜZ

İlçe başkanlığındaki toplantının ardından, göreve gelmesiyle birlikte başladığı ev ziyaretlerini Gaziemir’de de gerçekleştiren Şenol Aslanoğlu, eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte, Fatih ve Emrez mahallelerinde, Oğuz ve Kılınç ailelerinin evlerine konuk oldu. Ziyaretler sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ev ziyaretlerine ilişkin şu mesaja yer verdi;

Birleşen bu eller yarın için gücümüz, gelecek için umudumuz. Bu gece Gaziemir Fatih ve Emrez Mahallelerinde, Oğuz ve Kılınç ailelerinin evlerine misafir olduk. Bitmesin istediğimiz sohbetler ve yeni dostlar kazanmanın huzuru içinde günü tamamladık.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.