Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'ndan ilk saha çalışması

Aslanoğlu'ndan ilk saha çalışması

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe ziyaretlerinin ilkini Menderes’e gerçekleştirdi. Aslanoğlu, “İktidar yolunda gece gündüz demeden yerelden genele, genciyle yaşlısıyla sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2023 - 11:41

Genel Merkez MYK kararıyla göreve gelen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe ziyaretlerinin ilk ziyaretini Menderes’e gerçekleştirdi. CHP Menderes İlçe Başkanlığında bir araya gelen örgüt, ardından Merkez Pazaryerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak CHP Menderes İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Aslanoğlu, Menderes’te olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek şunları kaydetti:

“Menderes’te olmaktan dolayı çok mutluyum. Örgütümüzde gördüğüm heyecan da beni ayrıca umutlandırdı. Genel seçimlere yani AKP’nin elveda demesine çok az kaldı. Bizler de bunun bilinciyle iktidar yolunda gece gündüz demeden yerelden genele, genciyle yaşlısıyla sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.”

CHP Menderes İlçe Başkanı Sezen Şen ise, Başkan Aslanoğlu’nu ilçede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu’nu görkemli bir şekilde karşılayarak ilçemizde ağırladık. CHP Menderes İlçe Başkanlığı olarak seçimlere giden yolda il başkanlığımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan da Aslanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, şöyle devam etti:

“İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu’na görevinde başarılar dilerken, şuna inancım tam ki İl başkanımız genel seçimlerde yeni gelecek olan iktidarın da il başkanı olacak. Genel hükümette dalgalanan CHP bayrağı, İzmir’de de Menderes’te de coşkuyla dalgalanmaya devam edecek”.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, yeni seçilen il başkanını tebrik ederek, iktidar yolunda el ele kol kola örgütle uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından örgüt, merkez pazaryerini gezerek vatandaş ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Ziyaretlere, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları, CHP Menderes İlçe Başkanlığı yönetimi, Menderes Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda CHP’li katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.