Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'ndan AK Parti'ye manidar gönderme: Seçimi kaybettiklerine onlar da sevinecek

Aslanoğlu'ndan AK Parti'ye manidar gönderme: Seçimi kaybettiklerine onlar da sevinecek

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu saha mesaisinde temposunu iyice artırdı. Aslanoğlu sahadan AK Parti'ye manidar göndermelerde bulunarak, ''Onlar da millet iktidarında adaleti, kalkınmayı, huzuru yaşamaya başladıklarında, seçimi kaybettiklerine sevinecekler'' dedi.

  • Ege Postası
  • 19.01.2023 - 10:47

Karşıyaka ve Bayraklı’ da sahaya inen CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, ilk ev ziyaretini de eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı Emek mahallesinde gerçekleştirerek, Polat ailesinin evine konuk oldu.  

Göreve başlamasının ardından yoğun bir mesai veren CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, Karşıyaka ve Bayraklı’ da saha çalışması ve ev ziyareti gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Karşıyaka’da esnafı ziyaret eden Aslanoğlu, vatandaşlarla da sık sık sohbet etti. Aslanoğlu’na bir grup Karşıyaka spor taraftarı da kulübün atkısını hediye ederek, ilçede açılacak olan Karşıyaka Spor Kulübü müzesinin açılışına davet etti.

Karşıyaka’da yapılan esnaf ziyaretlerine, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, il yönetim kurulu üyesi Sedredil Coşkuner ve CHP Karşıyaka ilçe sekreteri Seydi Önder katılırken, Aslanoğlu esnaftan gelen kira, vergi ve alım gücünün düşmesi şikayetlerini dinledikten sonra şu açıklamayı yaptı;
''Karşıyaka İzmir’in çağdaşlığının, modernliğinin ve İzmir duruşunun simge ilçelerinden birisi. Bugün Karşıyaka’da saha çalışmamızda bir kez daha sokağın nabzın tuttuk, esnafımızın derdini dinledik. Anlatılan tüm sorunların kaynağı günümüz iktidarı. Onlar, bu sorunlarla vatandaşımızı yalnız bıraktı, biz halkımızın elini bırakmayacağız. Yaşanan büyük dertlerin farkındayız. CHP olarak bu dertleri çözmek için tüm hazırlıklarımız, kaynağımız tamam. Derde dert katmadan, dertleri ve sıkıntıları da görmezden gelmeden çözeceğiz. Bugün halkın dertlerine, ülkenin sorunlarına sırtlarını dönen, o sorunlar yokmuş gibi davranan AKP iktidarı, kendileri açısından büyük bir sorun olduğunun farkına vardığında ne olduğunu anlayamayacak. Onlar da millet iktidarında adaleti, kalkınmayı, huzuru yaşamaya başladıklarında, seçimi kaybettiklerine sevinecekler.''

ASLANOĞLU ÇİFTİNDEN İLK EV ZİYARETİ POLAT AİLESİNE

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu sabah Karşıyaka’da başladığı mesaisini akşam Bayraklı’ da ev ziyareti yaparak sürdürdü. Eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı Emek Mahallesinde Polat ailesinin evine konuk olan CHP İzmir il başkanına, ziyaret sırasında CHP Bayraklı ilçe başkanı Didem Gültekin ve Bayraklı belediye başkanı Serdar Sandal’da eşlik etti. Ziyarete ailenin komşuları da katıldı.

Ziyaretin çok sıcak bir ortamda gerçekleştiğini belirten Şenol Aslanoğlu “İlk ev ziyaretimizde Polat ailesinin evine konuk olduk. Bizi komşularıyla birlikte ağırlayan Polat ailesine misafirperverlikleri ve candan sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Bu evlerde huzur eksik olmasın, hiçbir evde çocuklarımız yatağa aç girmesin diye geceli, gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. İzmirli hemşehrilerimizin evlerine konuk olmayı da sürdüreceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.