Dolar 32,5965
%0.26
Euro 34,8020
%0.4
Altın 2.405,530
%-1.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu başkanlığında ilk toplantı: Neler konuşuldu?

Aslanoğlu başkanlığında ilk toplantı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddelerinden birinin mevcut yönetimin göreve devam edip etmeyeceği olduğu öğrenilirken Başan Aslanoğlu’nun Ankara ziyareti kapsamında konuya ilişkin CHP Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yla yaptığı görüşmeyi aktararak yönetimin akıbetinin ne olacağına dair bilgi verdiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2023 - 13:55

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bugün Atatürk büstüne çelenk sunumunda önce gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddelerinin ise Genel Merkez talimatları ve mevcut il yönetiminin akıbeti olduğu ifade edildi. 

GENEL MERKEZ’DEN TOKİ TALİMATI

Edinilen bilgilere göre; göreve atanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le birlikte Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden İl Başkanı Aslanoğlu, genel merkez tarafından verilen talimatı il yönetimiyle paylaştı.

Talimat doğrultusunda ilçelerde TOKİ mağduriyeti yaşayanların tespit edilmesi, yaşanan sorunların araştırılması ve Genel Merkez’e sunulmak üzere dosyalanıp raporlanmasının istendiği belirtildi. 

YÖNETİMİN AKIBETİ DE KONUŞULDU

Toplantıda ayrıca, yeni il başkanının atanmasıyla birlikte gözlerin çevrildiği il yönetiminin akıbeti konusunun da masaya yatırıldığı öğrenildi. 

Başkan Aslanoğlu’nun toplantıda, il yönetimine ‘Ben Ankara’da Oğuz Kaan Bey ile görüştüm. Yönetime yedeklerle birlikte takviye ve güçlendirme yapılacak” dediği öne sürüldü.

Öte yandan; parti kulislerinde ise yönetimin 3’te 1’inin tasfiye edilip kalan boşluğun yedekler ve yeni isimlerle doldurulacağı öğrenilirken tasfiye edilecek isimlerin ise belediyelerde personel olarak çalışan yönetim üyeleri olduğu iddia edildi.

KILIÇDAROĞLU PROGRAMI DA MASADA

Toplantıda ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Ocak Pazar günü gerçekleştireceği İzmir ziyaretinde programın da masaya yatırıldığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.