Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara’ya Bergama çıkarması!

Ankara’ya Bergama çıkarması!

Göreve geldiği ilk günden Bergama’nın kangrene dönüşmüş sorunlarını çözmek için mücadele veren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ak Parti 7. Büyük Kongre ile MKYK üyeliğine getirilen ve Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı olarak görevlendirilen İzmir’in sevilen Ak Parti Milletvekili Hamza Dağ’a ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a bir ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 25.03.2021 - 18:37

Başkan Koştu ziyaret ardından yaptığı açıklamada “Ege’mizin incisi İzmir’den önemli görevlere getirilen başta son Başbakanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Sayın Eyyüp Kadir İnan’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kadim şehrimiz Bergama’ya yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’da gerçekleşen ziyarete Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Bergama İlçe Teşkilatı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık ilçe Başkanı Sami Mollaahmet ve Kınık ilçe Teşkilatı da katılım sağladı.

“GÜÇLÜ İZMİR, GÜLÇÜ GELECEK”

Ziyaretler ardından yaptığı açıklamasında “Güçlü İzmir, Güçlü Gelecek vurgusu yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “10 yıllık hizmetsizlik dönemi ile yolları harabeye dönmüş, çamur ve çukurdan geçilmeyen her alanda hizmete susayan kadim şehrimiz Bergama için Ak Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli başkanlığında Ankara’dan her zaman destek almaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde desteklerini bizlerden esirgemeyen çok değerli milletvekillerimizin yeni görevleri Bergama’mız için bizi de ziyadesi ile heyecanlandırdı. Biz 5 yıllık görev süremiz içerisine şehrimiz açısından vizyon niteliği olan çok büyük projeleri sığdırmaya ve yapmaya gayret ediyoruz. Bu amacımız için Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her bir milletvekilimizin ayrı ayrı desteklerini görmeye devam ediyoruz. Bergama’mız için yaptığımız çalışmalarda bizi yüreklendiren bu desteklere sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.