Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksoy’dan CHP’li Yücel’in ‘ahlak’ çıkışına yanıt: Birine ahlak dersi verecek…

Aksoy’dan CHP’li Yücel’in ‘ahlak’ çıkışına yanıt: Birine ahlak dersi verecek…

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un, geçtiğimiz günlerde tutuklanma süreci ve Menemen’deki Seyrek arazine ilişkin ortaya attığı iddiaların yankısı sürerken Aksoy’un iddialarına, iddialarda ismi geçen kişilerden biri olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den “ahlak” çıkışı gelmişti. Yücel’in çıkışına yanıt veren Serdar Aksoy ise; Yücel’e “Hodri meydan” mesajı verdi ve “Üslubunuzla çukura çevirdiğiniz İzmir’de birine ahlak dersi verecek son adam Deniz Yücel’dir. Ben; millet iradesinin gasp edilmesine karşı adalet mücadeleme devam edeceğim. Halep ortadaysa arşın da burada” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2022 - 12:11

EGEPOSTASI- Kasım 2020’de Menemen Belediyesi’ne yönelik yürütülen “zimmet ve irtikap” iddialarıyla tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise tahliye edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor. 

Aksoy, art arda yaptığı açıklamalarda tutuklanma süreci ve CHP’li bazı vekillere ilişkin flaş iddialar ortaya atmıştı.

Aksoy, eski partisi CHP’de disipline verilmesi, belediyeye yönelik operasyon ve hakkında hazırlanan dosyalara ilişkin aralarından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in de bulunduğu CHP’li bazı isimleri işaret etmiş ardından Menemen’deki milyarlarca liralık Seyrek arazisine ilişkin CHP Genel Başkanı Başdanışma ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkındaki ve o dönem ilçeye gelen 3 CHP'li Milletvekilinin kendisine sahte evrak imzalattığı iddiasını da gündeme getirmişti.

YÜCEL’DEN ‘AHLAK’ VURGULU YANIT

Öte yandan; katıldığı bir canlı yayında Aksoy’un iddialarına yanıt veren İl Başkanı Yücel, Aksoy’un iddialarını yalanlarken sürecin perde arkasını anlatmıştı. 

Yücel ayrıca Aksoy’un iddialarına ‘ahlak’ çıkışı yapmış ve “Ben ahlaki değerlerini yitirmiş birinin açıklamalarıyla ilgilenmiyorum. Birileri bir şey söyledi ya da iddia etti diye ona cevap verme durumumuz söz konusu değil” demişti.

AKSOY: HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA

Öte yandan; Yücel’in ‘ahlak’ çıkışına Serdar Aksoy’dan yanıt gecikmedi. Deniz Yücel’in “suçluluk” telaşına girdiğini ve ifade eden Aksoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Ben siyasi rant çetesini deşifre ettikçe, yaşadığım hukuksuzluğu anlattıkça ağzını bozarak cevap verenlere Deniz Yücel de eklendi. 

Suçluluğun telaşı içinde bir panik havasında ağzından çıkanı kulağı duymayarak açıklama yaptı. Üslubunuzla çukura çevirdiğiniz İzmir’de birine ahlak dersi verecek son adam Deniz Yücel’dir. Üslubu beyan, ayniyle insan der büyüklerimiz. Ben; millet iradesinin gasp edilmesine karşı adalet mücadeleme devam edeceğim. Halep ortadaysa arşın da burada.

Ne güzel söylemiş Nef’i;
Tahir efendi bana kelp demiş
İltifatı bu sözde zahirdir,
Maliki mezhebim benim zira,
İtikadımca kelp tahirdir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.