Dolar 32,5816
%0.33
Euro 34,6622
%-0.2
Altın 2.527,090
%1.71
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akgün’ün istifanın ardından atanan isim belli oldu

Akgün’ün istifanın ardından atanan isim belli oldu

Bornova Belediyesi Ocak ayı ilk meclis oturumu öncesinde CHP grup toplantısında yaşanan tartışmanın basına sızdırılmasının ardından patlak veren kriz devam ederken bugün ilçede gerçekleştirilecek toplantı öncesinde İlçe Sekreteri Metin Akgün görevinden istifa etmişti. Akgün’ün yerine ise İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Hocaoğlu’nun atandığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2022 - 13:49

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bornova Belediyesi Ocak ayı ilk meclis oturumu öncesinde CHP grup toplantısında denetim komisyonuna aday belirleme konusunda başlayan tartışmanın basına sızdırılmasının ardından patlak veren kriz devam ediyor. 

Toplantıda konuşulanların bir gazetede birebir yazılması sonrasında konuya ilişkin konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, örgütte “köstebek” olduğu iddialarını gündeme getirmişti

Bornova’da yaşanan “köstebek” krizine ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel el koymuş ve ilçede araştırma yapıp örgütle görüşmesi için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsfihan Naki’yi görevlendirmişti. Naki ise bugün ilçede meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin yer alacağı bir toplantı yapacak. 

Öte yandan; kritik toplantı öncesinde bir gelişme yaşandı ve Bornova Örgütü’nde Belediye Başkanı İduğ’a yakın siyaset yapan İlçe Sekreteri Metin Akgün görevinden istifa etti. 

Akgün’ün yerine atanan isim ise İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Hocaoğlu oldu.

Akgün ‘ün istifasının ardından Akgün’ün “görüşmeşleri sızdıran”  kişi olduğu iddiaları gündeme gelirken istifanın yaşanan olaylarla ilgisi olmadığı, Akgün’ün işiyle ilgili bir takım sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.