Dolar 32,4687
%0.07
Euro 34,8256
%0.3
Altın 2.479,900
%0.72
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akarca'dan AK Partili Aydın'a teşekkür

Akarca'dan AK Partili Aydın'a teşekkür

Akarca Yenisu Evleri Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Başağaç, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başağaç Seferihisar ve Akarca bölgesini ilgilendiren problemlere karşı Başkan Aydın’ın gösterdiği çaba, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 30.01.2022 - 11:47

Akarca Yenisu Evleri Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Başağaç ve Sitenin İdari Personeli Yaren Demircioğlu ile birlikte AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ı çalışma ofisinde ziyarette bulundu. Karşılıklı samimi bir ortamda geçen görüşmede Başağaç; “Ben öncelikle Seferihisar’ımıza ve Akarca’mıza gösterdiğiniz ilgi için içten teşekkür ediyorum. Bu yerleşke bizim yerleşkemizdir. Burada çok farklı görüşlerde insanlar olabilir, çok farklı düşünceler olabilir ortak paydada buluşmakta fayda olacağına inanıyorum. Ortak paydada buluştuğumuz zaman sorunlar biter. Ortak paydamızın da Seferihisar’ımız olacağını düşünüyorum. Akarca’ya çok büyük ilgi gösteriyorsunuz. Akarca için sorunlarımıza çözüm odaklı yaklaşarak, hızla netice alınmasına katkı sunduğunuzu takip ediyoruz. Bunun için size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Bize kim katkı sağlıyorsa bizim baş tacımızdır. Akarca Sivil İnsiyatif ve Hizmet Platformu kurucularından bir vatandaş ve Yenisu Evleri Sitesi Başkanı olarak bunu sizlere belirtmek istedim. Sağ olun, iyi ki varsınız” dedi.

Başkan Aydın: Seferihisar’ımıza ortak akıl ile katkı sunmaya devam edeceğiz

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunun altını çizen Başkan Aydın; “Akarca sadece orada ikamet eden vatandaşlarımız için değil tüm Seferihisar’ımız için önemli bir bölgemiz. Toplumun birçok kesimiyle görüşüyoruz. Bizden talepte bulunan kişilerin de taleplerine en kısa zamanda çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Gerek bir vatandaşımızın kişisel problemini, gerek ilçemizin bir bölümünün sorununu, gerekse ilçemizin tamamını ilgilendiren bir eksikliği çözme, sorunu giderme noktasında gayret ediyoruz. Akarca’nın mahalle olma konusu da bölge sakinlerimizin talebiydi. Bizler de o sese kulak verdik ve çalışmamızı yaptık. 8 Şubat’ta yapılacak Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantımızda da bunu gündemetaşıyarak resmi olarak ilk adımı atmış olacağız. Görevimizi gerçekten çok büyük bir zevkle, keyif alarak ve severek yapıyoruz. Ekibimizle yaptığımız girişimler ilçemize faydalı gördüğümüz şekilde sonuçlandığında isebizler daha fazla mutlu oluyoruz. Söylediğiniz gibi ‘ortak noktası Seferihisar’ ve iyi niyetli olan herkese gönlümüz açık. Seferihisar’ımıza ortak akıl ile katkı sunmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.