Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’nin ‘lebalep’ kongresine muhalefetten tepkiler gecikmedi

AK Parti’nin ‘lebalep’ kongresine muhalefetten tepkiler gecikmedi

Bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne binlerce kişi katılmasına muhalefetten tepkiler gecikmedi. CHP İzmir Milletvekilleri, pandemi koşullarının gözardı edildiğini ifade ettiler. Salgına karşı alınan önlemler nedeniyle aylarca iş yerleri kapalı olan esnafı hatırlatan vekiller, yetkililere gerekli  işlemlerin yapılması konusunda çağrıda bulundular.

  • Ege Postası
  • 24.03.2021 - 14:24

EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi bugün Ankara Spor Salonu'nda başladı. 

Bin 600 delegenin oy kullandığı kongreye için Türkiye’nin 81 ilinden otobüslerle binlerce partili Ankara’ya gitti.

İzmir’de ise 30 ilçesinden kaldırılan 30 otobüsle kongreye yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Binlerce kişiyle gerçekleştirilen kongreye muhalefet partisi CHP’den ise tepkiler gecikmeden geldi. 

CHP İzmir milletvekilleri, koronavirüsle mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını, vatandaşları, salgına karşı alınan tedbirler nedeniyle iş yerlerini kapatan esnafları, işsiz kalan müzisyenleri ve seyahat engeli getirilen vatandaşları hatırlatarak iktidar partisinin binlerce katılımcıyla gerçekleştirdiği kongreye sert bir dille tepki gösterdiler.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Saray rejimi bir halk sağlığı sorunudur!

"ÖDEYECEK HESABINIZ VAR"

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Maskesini yanlış taktı diye ceza yazılan çocuğa, gidecek yeri olmadığı için ceza yiyen kağıt toplayıcısına, cenazesini 3 kişiyle kaldıran evlada, en önemlisi hayatını kaybeden yüzlerce sağlık çalışanına ödeyecek hesabınız var..! #FahrettinKocaNerede #LebalebKongre

SERTEL: TEMİZLİK STADLARDA PANKART OLARAK KALDI

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, kongreye giderken otobüslerde oluşan mesafesiz ve maskesiz görüntüleri eleştirdi ve şunları söyledi; “AKP Genel Kurulu sayesinde Korona ülke sathında tam gaz yayılıyor. 65 yaş ve üstü yurttaşlarımızı eve hapseden, seyahat özgürlüklerini kısıtlayanlar vatandaşları “lebalep” dolu otobüsler ile Ankara’ya taşıdılar. Maske, Mesafe, Temizlik stadlarda pankart olarak kaldı.”

ARSLAN: GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ BU VATANDAŞLARA DA CEZA KESECEK Mİ?

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Dün 138 yurttaşımızı daha koronavirüs nedeniyle kaybettik. Sadece kendi sağlığımız değil temas ettiğimiz herkesin sağlığından sorumluyuz! Güvenlik güçlerimiz bu vatandaşlara da ceza kesecek mi?

ÖZKAN: TÜRKİYE’YE BU BÜYÜK RİSKİ NASIL YAŞATIYORSUNUZ?

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Hayırdır, aşı vurdurmuş gibi bir rahatlık var. İnşallah öyledir. Yoksa Türkiye kapanır. Çok cana kast eder bu büyük hata. Aşıyı bu arkadaşlar nasıl ve nerede oldular? Hangi aşıdan oldular? Hangi kurala göre oldular? Olmadılarsa Türkiye’ye bu büyük riski nasıl yaşatıyorsunuz?

KILIÇ: AKP LEBALEB KONGREYE DEVAM EDİYOR

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Bugün gencecik bir doktor Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir yıldır işsiz olan müzisyenler intihar ediyor. Esnaf kepenk kapatıyor. Vatandaş açlığa mahkum edildi. İlaç almak için evinden çıkana ceza yazılıyor. Ama AKP #Lebaleb kongrelere devam ediyor. #19YılımızıAkp7

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.