Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekillerden düğünde Bülent Arınç tepkisi

AK Partili vekillerden düğünde Bülent Arınç tepkisi

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay'ın oğlu Mücahit Akay’ın düğününe geçtiğimiz aylarda Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç’ın katılması AK Parti İzmir milletvekillerinin tepkisine neden oldu. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Arınç’ın katılması nedeniyle Akay'ın düğününe katılmadı.

  • Ege Postası
  • 19.06.2021 - 18:16

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay'ın oğlu Mücahit Akay bugün dünya evine girdi.

Akalı’nın düğününe AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başta olmak üzere AK Parti camiasından birçok isim katıldı.

Menemen Belediye Başkan Vekili AK Partili Aydın Pehlivan’ın nikahını kıydığı Akay çiftinin düğününe Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki sözleri nedeniyle isim vermeden eleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç da katıldı.

KATILACAĞI SÖYLENMİŞTİ

Öte yandan; düğüne davet edilen ve katılacağı duyurulan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Arınç’ın düğüne katılması nedeniyle düğüne gelmediği böğrenildi.

Düğüne davet edildiği halde katılmayan bir diğer ismin de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; düğüne gelen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Binali Yıldırım’ın danışmanı Ömer Sertbaş’ın Arınç’ı görmelerinin ardından salona girmedikleri ve kapıdan selam verip düğünden ayrıldıkları belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.