Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli’nin İzmir Büyükşehir'i hedef alan açıklamalarına Yücel’den yanıt

AK Partili Sürekli’nin İzmir Büyükşehir'i hedef alan açıklamalarına Yücel’den yanıt

Konak Pier civarında tahliye borularından İzmir Körfezi'ne kirli su akıtıldığına dair görüntüler AK Parti ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirirken, yeni bir gerilime sebep oldu. Tartışmaya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil olurken, AK Partili mevkidaşı Sürekli'nin açıklamalarına Yücel sert yanıt verdi. CHP'li Yücel, “Sizin çok büyük bir skandalmış gibi üzerine atladığınız olayın, aslında bir balon olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullanırken Sürekli’ye ayrıca "Siz Büyükşehir Belediyemizde cevabınızı aldınız, bir de biz soralım 128 milyar dolar nerede" diye sordu

  • Ege Postası
  • 17.05.2021 - 12:21

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, dün sosyal medya hesabından, İzmir Körfezi'ne kirli su akıtıldığına dair görüntüleri paylaşmıştı. Konuya ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından açıklama yapılarak, "İzmir Körfezi'ne atık su deşarj edildiği" yönündeki manipülatif iddialara karşı açık cevabımızdır! Bazı sosyal medya hesaplarından yayınlanan görüntüler üzerinden yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır." denilmişti.

Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Sürekli, "CHP’li yerel idare, bu haklı soruları manipülatif bularak halkın endişesine kayıtsız kalmış; siyasi algı yaratma kozuna sığınmıştır. Alay edercesine yaptıkları açıklama yetersizdir!" ifadelerini kullanmıştı.

AK Partili Sürekli ile İzmir Büyükşehir arasında yaşanan gerilime CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yücel,

“Bir soru sordunuz, büyükşehir belediyemizde cevabını verdi. Sizin çok büyük bir skandalmış gibi üzerine atladığınız olayın, aslında bir balon olduğu ortaya çıktı” dedi.

Yücel, yapmış olduğu açıklamada Süreli'ye ayrıca "128 milyar dolar nerede" diye sordu.

Yücel, “Biz de bir kez daha soralım. Belki bu defa milleti muhatap alır inandırıcı bir cevap vermeye tenezzül edersiniz. Zira AKP’den kim bu konuda ağzını açsa, adeta birbirini yalanlıyor #128MilyarDolarNerede” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.