Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli’den gençlere çağrı: Provokasyona gelmeyin! Ülke için kafa yorun

AK Partili Sürekli’den gençlere çağrı: Provokasyona gelmeyin! Ülke için kafa yorun

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın koordinasyonuyla başlattığı “Gençlik Buluşmaları” kapsamında, Bornovalı gençlerle bir araya geldi. Sürekli’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda çok sayıda gençle gerçekleştirdiği buluşmaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da online katılırken, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak da katılım sağladı.

  • Ege Postası
  • 18.08.2021 - 09:56

Gençleri ülkenin umudu, yarınların güvencesi olarak gördüklerini ifade eden Başkan Sürekli, AK Parti’nin 20 yıldır genç ve kendisini yenileyen kadrolarla başarıyı yakaladığının altını çizerek, gençleri aktif siyaset yapmaya davet etti. Sürekli; “Bu buluşmaları çok daha büyük katılımlarla sürdüreceğiz. Gençler gözbebeğimiz. Bu hep böyleydi. Taleplerini dinliyor, görüşlerini alıyoruz. Onların dünyası, bakış açısı, yarınları şekillendirecek. Hiçbir provokasyona gelmeden, tüm gençlerimizin ülke meselelerine kafa yorması, üretmeye odaklanması önemli.” diye konuştu.

Hamza Dağ: ‘’Gençlerin önünü açtık…’’

Gençlerin büyük bir heyecanla görüşlerini paylaştığı buluşmaya FaceTime ile katılarak onlarla sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise şunları söyledi; “AK Parti; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok sayıda güzel hizmete imza atarak gençlerin önündeki engelleri kaldırdı. Gençleri bir bütün olarak ele alıyoruz. Hizmet ve uygulamalarımızı bu yönde ele alıyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği süreçte pek çok manipülasyonla karşılaşıyoruz. Özellikle ana muhalefet, sosyal medya üzerinden yalanlar üzerine kurulu bir propaganda yapıyor. Onların yalanlarına karşılık biz doğruları, gerçekleri anlattıkça; milletimiz de onların gerçek yüzünü görmeye başladı. Bizim patronumuz millettir.”

Siyaseti kirletenlere karşı dikkatli olmalıyız…

Gençlerle sık sık bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, konuşmalarında şu ifadeleri kullandı. “Ülkemizin gündemini ve İzmir’in sorunlarını sizlerle tartışmak hem heyecan verici hem de çok verimli. Sizlerin genç dimağları, girişimci ruhları bizim her zaman itici gücümüz oldu. Bu nedenle sizleri çok önemsedik. 20 yıl boyunca kadrolarımızın her kademesinde gençlerimize yer verirken, onların seçme ve seçilme hakları başta olmak üzere; eğitim, sanayi üretimi, bilim ve kültür alanlarında önlerini açacak dev adımlar attık. Yarının güvencesi sizlersiniz. Üretin, siyaset yapın. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Ancak, en zor zamanlarımızda birlik beraberliğimizin tesisindeki rolünüzü de unutmayın. Pek çok badireyi arka arkaya, iç içe yaşadığımız bu dönemde artarak karşımıza çıkan yalan, iftira ve hakaretlerle dolu siyaset diline prim vermeyin. Siyaseti kirletenlere, halkı yanlış bilgilendirenlere karşı dikkatli olun. Hür iradenizle, ülkeniz için kafa yorun. Okuyun, çalışın, üretin. Biz arkanızdayız.”

AK gençlikten 2023 mesajı

Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak da "20 yıldır gençlerden en fazla oy alan Cumhurbaşkanımız ve partimiz, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde bu rekorunu bir kez daha kıracak.’’ ifadelerini kullandı. Buluşmada gençlere tek tek söz veren İl Başkanı Sürekli; gençlere duydukları güvenin altını çizerek, 2023 ve 2024 seçimlerinde İzmir’e ve ülkenin geleceğine gençlerin damga vuracağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.