Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli: Savaşırken meclis kuran başka bir millet yok!

AK Partili Sürekli: Savaşırken meclis kuran başka bir millet yok!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında; bir yandan kurtuluş mücadelesi verirken Millet Meclisi’ni kuran başka bir millet olmadığının altını çizen Başkan Sürekli; “İstiklal ve istikbal savaşı verirken, milli iradenin tecelligahını oluşturan başka bir ülke yok. TBMM’nin açılmasının 102. yılını da bu övünç kaynağı ve heyecanla kutluyoruz. Gazi Meclisi’mizin kurulmasına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, bu müstesna tarihi hediye ettiği çocuklarımızı sevgi ve şevkatle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2022 - 09:09

Sürekli, mesajına şu sözlerle devam etti; “Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin ta kendisidir. Bağımsızlık ve demokrasimizin, geleceğimizin güvencesidir. Hürriyet mücadelesi veren ecdadımızın nihai zaferine milli irade ile yön veren Gazi Meclis’e asla göz diktirmeyiz. Bu gaflete düşenler, tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi hak ettiği karşılığı yine milletin kendisinden alır. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğu gerçeğinin vücut bulmuş halini 102 yıldır koruduğumuz gibi yarın da koruyacağız. AK Parti olarak, milli iradenin karşısında her daim boynumuz kıldan ince; TBMM’nin ilk anayasasında altı çizilen Milli İstiklal ve Milli İktisat esasları, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefimize giden yolda tavizsiz yol göstericimiz oldu. Bastığı yeri toprak diyerek geçmeyip tanıyan, bağrında yüzbinlerce kefensiz yatanı olan bu vatanı canından yüce sayan bu millet var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de dimdik ayakta olacak.”

Bugünün çocuğu; yarının büyüğü…

Mesajında, Atatürk’ün, “Bugünün çocukları yarının büyükleridir. Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır.” sözünü hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bundandır ki, ülkemizin her bir köşesindeki çocuğumuzun başta sağlık ve eğitim olmak üzere temel ihtiyaçlarını eşit bir şekilde sağlamak için çok çalıştık. Onları tüm kötü alışkanlıklardan koruyarak iyi bir gelecek sunmak için; ‘İyi ki bu topraklar vatanımız’ diyebilmeleri için çalışmaya devam ediyoruz. Kendine güvenen, ufku geniş, milletini seven, ülkesine ve bayrağına bağlı bir yeni nesil yetiştirmek her zaman önceliğimiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Milli egemenliğimiz için eşsiz bir mücadele vermiş olan Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehit ve gazilerimizi, ebediyete irtihal eden milletvekillerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramlarını tebrik ediyor, her birini gözlerinden öpüyor, sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.