Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'ye sert yanıt: Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar!

AK Partili Sürekli'den CHP'ye sert yanıt: Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP'den, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a yönelik gelen tepkilere yanıt verdi. Sürekli, "Teşekkür etmelerini beklerdik. Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar! İyi edebiyatçılar ama Genel Başkanlarının İzmir’e her gelişinde aldığı tepkilerden söz edemiyor; İzmirliler’in başına açtıkları dertleri yok sayıyorlar! " dedi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2023 - 16:33

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a yönelik CHP'den arka arkaya gelen tepkilere yanıt verdi. 

Bir dizi program için dün İzmir'e gelen Bakan Kurum, temasları sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik sert açıklamalarda bulunarak "İzmir’i beceriksizliğe terk etmeyeceğiz" demişti.

Bakan Kurum'un açıklamalarına CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP'li vekiller tepki göstermişti.

CHP'den Çevre Bakanı Murat Bakan'a yönelik eleştirilere ise AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yanıt verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Sürekli,"Teşekkür etmelerini beklerdik. Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar! İyi edebiyatçılar ama..." dedi.

Sürekli'nin açıklamaları şöyle;

"TEŞEKKÜR ETMELERİNİ BEKLERDİK"

"CHP; safi siyaset yapmış olmak için Bakanımız Sayın Murat Kurum’un şehrimizin sorunlarına yönelik açıklamalarını hedef almış, ama İzmir’e depremin ardından en az 10 kez gelmiş, deprem konutlarını bir yıl geçmeden teslim etmeye başlamış Bakanımıza teşekkür etmelerini beklerdik.

"İYİ EDEBİYATÇILAR AMA..."

Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar! İyi edebiyatçılar ama, Genel Başkanlarının İzmir’e her gelişinde aldığı tepkilerden söz edemiyor; İzmirliler’in başına açtıkları dertleri yok sayıyorlar! Saygıdan söz ediyorlar ama; bir Cumhurbaşkanına saygı duymak gerektiğini bilmiyorlar!

"HER DURUMDA MAĞDUR EDEBİYATI"

Ulaşım, kentsel dönüşüm, tarım gibi alanlarda ‘en’lerin mimarı olduklarını iddia ediyorlar ama; yerlerinde saydıklarını görmüyorlar! Hizmet, gözle görünür, ölçülür, sürdürülebilir olmalıdır. İzmir’i yöneten CHP, işte bu nedenlerle her durumda mağdur edebiyatına sığınmaktadır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.