Dolar 32,5039
%0.29
Euro 34,5557
%0.18
Altın 2.500,670
%0.7
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e tepki: 9 Eylül'ü AK Parti'ye saldırı gününe çevirdi

AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e tepki: 9 Eylül'ü AK Parti'ye saldırı gününe çevirdi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in İzmir’in Kurtuluşunun 99. yılı ve aynı zamanda CHP’nin kuruluşunun 98. yılında düzenlenen törende iktidarı hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 09.09.2021 - 16:21

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, Kurtuluş Savaşı’nın nihai zafere ulaştığı 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 99. yılı ve aynı zamanda CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi. Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iktidarı hedef alırken, özetle “İzmir’e hizmet getirmemek, İzmir’e yatırım yapmamak, İzmir’in bu ülkeye yaptığı katkıyı yok saymak uzun yıllardır merkezi hükümetin İzmir’i cezalandırma yöntemi olmuştur. Aslında bu tavrın sebebini biz çok iyi biliyoruz. İzmir’e şaşı bakmalarının, akılları sıra İzmir’i cezalandırdıklarını zannetmelerinin en büyük sebebi, İzmir’in Mustafa Kemal Atatürk’ten, Cumhuriyet’ten ve Cumhuriyet değerlerinden taviz vermeyen dik duruşudur." ifadelerini kullandı.

"9 EYLÜL'Ü AK PARTİ'YE SALDIRI GÜNÜNE ÇEVİRDİ"

Yücel'in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Sürekli, "CHP'liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor!9 Eylül gibi ortak bir tarihi,AK Parti'ye saldırı gününe çevirirken unuttukları şu ki;bu vatan ve Cumhuriyet;sen-ben demeden,hürriyet aşkıyla tek yürek olmayı başarabilmiş kahraman bir milletin eseridir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.