Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den Büyükşehir Belediyesi'ne su kesintisi tepkisi: Vatandaşın haberi yok!

AK Partili Sürekli'den Büyükşehir Belediyesi'ne su kesintisi tepkisi: Vatandaşın haberi yok!

İzmir'de arıza nedeniyle dün akşam saatlerinde başlayan 60 saatlik su kesintisi üç ilçede çileye dönerken, AK Parti cephesinden sert eleştiriler gelmeye devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İZSU idaresi, yine eline yüzüne bulaştırdı. Yine bir hezimete imza attı. Buca, Karabağlar ve Gaziemir ki; İzmir'in neredeyse dörtte bir nüfusunun yaşadığı ilçelerimiz neredeyse 3 gün susuz bırakıldı. Vatandaşın haberi yok! Tatmin eden bir açıklama yok! Tedbir zaten yok!" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne bir tepki de Sürekli'den

  • Ege Postası
  • 23.12.2019 - 16:06

EGEPOSTASI- İzmir'de dün akşam saatlerinde Menderes İlçesi Küner köyü yakınlarında Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi’ne giden 2200 mm'lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle kentteki 3 ilçeye 60 saat süreyle su verilemeyeceği açıklandı. Su kesintisi çileye dönerken, AK Parti cephesinden Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik tepkiler sürüyor. 

VATANDAŞIN HABERİ YOK!

Son olarak AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, konuyla ilgili yazılı açıklama yaparken, "İZSU idaresi, yine eline yüzüne bulaştırdı. Yine bir hezimete imza attı. Buca, Karabağlar ve Gaziemir ki; İzmir'in neredeyse dörtte bir nüfusunun yaşadığı ilçelerimiz neredeyse 3 gün susuz bırakıldı. Vatandaşın haberi yok! Tatmin eden bir açıklama yok! Tedbir zaten yok!" dedi.

GERÇEKTEN İÇLER ACISI

Öte yandan Başkan Sürekli açıklamasında, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın kongre konuşmasına da değinirken, "CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı'nın sözleri gerçekten vahim. 'İzmir'in su çilesini' düşünmeyenler;  İlçemizde çok sorun yaşıyoruz ve yalnız bırakılıyorum." diyen kendi belediye başkanını da isyan noktasına getirmiş. Yetersizliklerini, iş bilmezliklerini birbirlerinin yüzüne vurur hale geldiler. Gerçekten içler acısı..." ifadelerini kullandı.

İŞTE SÜREKLİ'NİN O AÇIKLAMASI

"İzmir'in hayat damarı kalmayacak...

İZSU idaresi, yine eline yüzüne bulaştırdı. Yine bir hezimete imza attı. Buca, Karabağlar ve Gaziemir ki; İzmir'in neredeyse dörtte bir nüfusunun yaşadığı ilçelerimiz neredeyse 3 gün susuz bırakıldı. Vatandaşın haberi yok! Tatmin eden bir açıklama yok! Tedbir zaten yok!

Koskoca bir Büyükşehir Belediyesi ve en büyük bütçelerden birine sahip İZSU İdaresi; böyle hayati ve temel bir meselenin altından kalkamayacaksa ne işe yara? CHP'li zihniyet, İzmir'e suyu ve su dağıtımını lüks görüyor olmalı.

Bakım, onarım gibi iş süreçleri hakgetire; vatandaştan özür dilemek zaten hiç harçları olmadı. İzmir'i sel götürüyor, musluklardan su akmıyor! Onlarsa; tıpkı Gaziemir kongresindeki gibi ancak birbirlerini yiyor, suçluyor. İzmir'in su meselesi arap saçına dönerken; suyu kesilmiş Gaziemir'de de belediye başkanının kendi teşkilatıyla kapışması boy gösteriyor.

CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı'nın sözleri gerçekten vahim. "İzmir'in su çilesini" düşünmeyenler; " İlçemizde çok sorun yaşıyoruz ve yalnız bırakılıyorum." diyen kendi belediye başkanını da isyan noktasına getirmiş. Yetersizliklerini, iş bilmezliklerini birbirlerinin yüzüne vurur hale geldiler. Gerçekten içler acısı...

Sonuçta; mağdur yine İzmirli. Yeni yılın ilk ayı vatandaşın eline tutuşturacakları zamlı su faturaları bir yandan, üç ilçenin susuzluğu bir yandan; yağmurla gelen sel baskını, su basmaları rezaleti diğer yandan. Alt yapı kan ağlıyor. Bu yükü ne İzmir kaldırır ne de İzmir halkı. Salon etkinliklerinde şov yapan, konuştuğunda süslü sözlerle yeri göğü inleten İzmir Büyükşehir Belediyesi; yakında İzmir'de hayat damarı bırakmayacak.

İzmirli'nin isyanı giderek büyüyor ve ne yazık ki eleştirilere kör, sağır ve dilsizler! Yıllardır mağdur edebiyatı yapıp, okunu bize çeviren CHP'li yerel idare; sorumlusu olduğu en temel hizmette yine sınıfta kaldı. Sözün fazlasını İzmirli hemşerilerimize bırakıyoruz!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.