Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den 'Buca Metrosu' çıkışı: Defalarca uyardık!

AK Partili Sürekli'den 'Buca Metrosu' çıkışı: Defalarca uyardık!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal edilmesi nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştirdi. Büyükşehir’i konuyla ilgili defalarca uyardıklarını hatırlatan Sürekli, “Soyer ise ‘Hiçbir şey çıkmaz bundan’ diyecek kadar zararda ısrarlı! Görünen o ki; yine burnunun dikine gidecek ve işi çıkmaza, zaman ve kaynak kaybına sürükleyecek. Buca Metrosu da tarihe, ‘en büyük’ değil, ‘kayıpların ve krizlerin projesi’ olarak geçecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.03.2022 - 14:16

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat’ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla temelini attığı Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin mahkeme tarafından iptal edilmesinin yankıları sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de ihalenin iptaliyle ilgili Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Tunç Soyer’i eleştirdi.

Sürekli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ni defalarca uyardık! Tarihin en büyük yatırımı diye duyurup şaşalı törenlerle temel attıkları Buca Metrosu da tıpkı diğer işleri gibi sakat doğdu. Buca Metrosu ihalesinin 529 Milyon TL fazla teklif veren firmaya teslim edilmesine yargı ‘dur’ dedi.

Soyer ise ‘Hiçbir şey çıkmaz bundan’ diyecek kadar zararda ısrarlı! Görünen o ki; yine burnunun dikine gidecek ve işi çıkmaza, zaman ve kaynak kaybına sürükleyecek. Buca Metrosu da tarihe, ‘en büyük’ değil, ‘kayıpların ve krizlerin projesi’ olarak geçecek!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.