Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den Bakan Kurum'a destek

AK Partili Sürekli'den Bakan Kurum'a destek

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde İzmir'deki deprem konutları ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarına destek verdi. Sürekli Kurum'un açıklamalarının yer aldığı videoyu "İzmir’e yerinde saymak ve çıkmaz sokaklar değil; Gerçek hizmet, dönüşüm ve gelişim yakışır…" notuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 12.12.2021 - 20:44

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bütçe görüşmesinde konuşan, Bakan Murat Kurum’un, İzmir ile ilgili deprem konutlarının yapımı ve kentsel dönüşüm bilgisi verdiği ‘’İzmir'de inşallah çok daha büyük işler yapacağız ve İzmir’i Cumhuriyet Halk Partisinin insafına bırakmayacağız.” dediği videoyu sosyal medyadan paylaşıp destek çıktı. 

Başkan Sürekli, şu paylaşımı yaptı: ‘’Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum; ‘İzmir’i CHP’lilerin insafına bırakmayacağız.’ İzmir’e yerinde saymak ve çıkmaz sokaklar değil; Gerçek hizmet, dönüşüm ve gelişim yakışır…’’ dedi. 

Başkan Sürekli’nin Bakan Kurum ile ilgili paylaştığı bölümde, Kurum’un şu ifadeleri yer aldı; 

“Bugün sizin partiniz tarafından yönetilen İzmir’de toplam 5.400 konutluk İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesini biz başlattık ve değerli kardeşlerim, 26 Kasım’da, dokuz ay gibi kısa bir sürede İzmirli kardeşlerimize teslim ettik. İnşallah 2022’de de İzmir’de evine kavuşmayan tek bir depremzede kardeşimiz kalmayacak. İzmir'de inşallah çok daha büyük işler yapacağız ve İzmir’i Cumhuriyet Halk Partisinin insafına bırakmayacağız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.