Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Soylu'dan, CHP'li Kayalar'a: Derhal görevinin başına dön!

AK Partili Soylu'dan, CHP'li Kayalar'a: Derhal görevinin başına dön!

Menderes'in bir önceki dönem belediye başkanı AK Partili Bülent Soylu, Bodrum'da tatilde olan Başkan CHP'li Mustafa Kayalar'a "Menderes yanarken, saç taranmaz. Buradan bir önceki belediye başkanı olarak ona çağrı yapıyorum; Derhal işini gücünü, ne yapıyorsan bırak derhal görevinin başına dön" çağrısı yaptı. Soylu'nun çağrısı sonrası gece geç saatlerde de olsa Başkan Kayalar Bodrum'dan dönerek yangın alanlarında incelemelerde bulundu....

  • Ege Postası
  • 02.08.2020 - 18:51

EGEPOSTASI - Menderes'te üç gündür devam eden ve farklı noktalarda çıkan orman yangınları sonrası hem Orman Genel Müdürlüğü ekipleri hem de İzmir itfaiyesi ekipleri bayram yapmadan canlarını ortaya koyarak yangını söndürmeye çalışıyor. İzmir'de bayram sevincine gölge düşüren yangınlar sonrası Menderes Belediyesi'nin bir önceki dönem belediye başkanı AK Partili Bülent Soylu'dan, bayram tatilini Bodrum'da geçiren Başkan Mustafa Kayalar'a sert tepki geldi.

Egepostası'na konuşan Bülent Soylu "Üç gündür Menderes'te yangın var. Ormanlarımız yanıyor, vatandaşımızın canı yanıyor. Ama benim gördüğüm kadarıyla belediye başkanı görevinde değil. Belediye Başkanının böyle durumlarda görevinin başında olması gerekiyor. İnsan tatilde olabilir, programı nedeniyle farklı bir şehirde olabilir. Bu durum doğaldır, ama olayı duyar duymaz geri dönmesi gerekiyor. Belediye başkanlığı bu kadar ucuz olmamalı. Orman yangının söndürmek belediye başkanını birinci derece görevleri arasında yer almayabilir. Yetkili kurum Orman Bakalnlığı'dır. Ama Belediye Başkanı bulunduğu ilçenin Sehr-ül Emini'dir. Halkı zor durumdayken, insanları yangınla mücadele ederken, onunda mutlak suretle görevinin başında olması gerekir. Vatandaşın da bu durumu bilmesi gerekir. Ama bugün bir kere daha gördük ki Menderes sahipsiz. İlçesi yanarken, başkan tatilde. Hiç bir şekilde umrunda değil. İki saatlik bir yoldan gelip ilçesine sahip çıkmıyor" dedi.

DERHAL GÖREVİNİN BAŞINA DÖN!

"Belli makamların bir bedeli vardır" diyen AK Partili Soylu, "Hem bedavadan belediye başkanı olayım, hem tatile gideyim. Yangın çıkarsa dönmeyeyim. Cenaze olursa gelmeyeyim... Böyle bir anlayışla belediye başkanlığı yapılmaz. Menderes yanarken, saç taranmaz. Buradan bir önceki belediye başkanı olarak ona çağrı yapıyorum; Derhal işini gücünü, ne yapıyorsan bırak derhal görevinin başına dön" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.