Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şahin'den Sengel'e 'villa' çıkışı: Hesabını vermeli!

AK Partili Şahin'den Sengel'e 'villa' çıkışı: Hesabını vermeli!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Selçuk Belediyesi'nin ilçede tarım arazisine yaptırılan 8 konut inşaatı için ruhsat kesmesini sert bir dille eleştirdi. Şahin, “Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel, tarım arazisine kanunsuz bir şekilde yapılan villaların hesabını vermeli! Selçukluların gözünün içine baka baka yapılan hukuksuz inşaatların altında kim var ortaya çıkarılmalıdır" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.06.2022 - 11:31

EGEPOSTASI – Selçuk Belediyesi’nin Çamlık Mahallesi’nde yer alan 5 bin 400 metrekarelik tarım arazisi alanda 8 konut yaptırılması için ruhsat kestiğinin ortaya çıkması ilçede bir numaralı gündem konusu oldu.

Konuya ilişkin AK Parti cephesinden arka arkaya tepki sesleri yükseliyor. AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun ardından AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin de sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulundu.

Şahin, “Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel, tarım arazisine kanunsuz bir şekilde yapılan villaların hesabını vermeli! Selçukluların gözünün içine baka baka yapılan hukuksuz inşaatların altında kim var ortaya çıkarılmalıdır. Bu işleri Özcan Purçu’dan öğreniyorlar herhalde” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.