Dolar 32,5855
%0.34
Euro 34,7925
%0.17
Altın 2.511,510
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Özalan’dan CHP’ye ‘heykel’ tepkisi: Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın

AK Partili Özalan’dan CHP’ye ‘heykel’ tepkisi: Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın

Buca Belediye Meclisi’nin aralık ayı meclis toplantısında oy birliğiyle karar verdiği Menderes Mahallesi’nde yapımı süren dev parka duayen gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılması kararına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan tepki geldi. Özalan,  “Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın da rahatlayın. 'HALK' ile alakanız yok ne de olsa” ifadeleriyle Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin belediyecilik anlayışını eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 24.12.2020 - 17:35

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, aralık ayı meclis toplantısında oybirliğiyle Menderes Mahallesi’nde yapımı süren dev parka Türk basın tarihine damga vuran ve 18 Ekim 2020 tarihinde hayatını kaybeden duayen gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılacağını duyurmuştu.

Haberin duyurulmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, heykel üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve belediyecilik anlayışını eleştirdi.

CHP’li belediyelerin halk adına icraatler yapmadığını ifade eden Özalan, “En son ayı heykeli ve maskeli heykel ile gündeme gelen CHP'li belediyeler, heykel yarışını sürdürüyor. CHP'li Buca Belediyesi, 2 metre yüksekliğinde Bekir Coşkun heykeli yaptırıyor. Adınızı 'Cumhuriyet HEYKEL Partisi' yapın da rahatlayın. 'HALK' ile alakanız yok ne de olsa” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.