Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır'dan Sarnıç müjdesi: Tapu devri yapılacak

AK Partili Nasır'dan Sarnıç müjdesi: Tapu devri yapılacak

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gaziemir Sarnıç bölgesinde yıllardır süren 2B arazi sahiplerinin sorununun çözüldüğünü açıkladı. AK Partili Nasır'dan Sarnıç müjdesi

  • Ege Postası
  • 13.12.2019 - 10:12

Bölgedeki 2B arazilerini kullanan, üstünde ev ve işyeri inşa ettikten sonra yıllardır ikamet eden vatandaşların uzun yıllardır süren haklı tapu mücadelesinin mutlu sonla noktalandığını belirten Nasır, konuyla ilgili hükümet olarak gerekli adımların atıldığını ve büyük bir mağduriyetin giderildiğini söyledi.

Necip Nasır şu bilgileri verdi: “Vatandaşların adeta kanayan yarası haline gelen soruna seçimlerin ardından hükümet olarak gerekli hassasiyeti gösterdik ve konuyu titizlikle takip ettik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız da bu süreçte vatandaşlarımızın sorununun çözümü için büyük bir mesai harcadı. Sonuçta hak sahiplerinin talepleri de yerine getirilmiş oldu. Büyük bir sorun da hükümetimiz tarafından çözüme kavuşturuldu”

TAPU DEVİRLERİ YAPILACAK

Hak sahiplerine satışların yapılmasıyla ilgili tebligatların gönderilmeye başlandığını hatırlatan Necip Nasır, “3 aylık ödeme süresi sonrasında satış işlemleri sonuçlandırılarak hak sahiplerine tapu devirleri de yapılacak” dedi.

Diğer yandan yıllardır çözülemeyen Yakaköy, Çiçekli Köy, Beşyol ve Karaçam Köylerinde bulunan 2B taşınmazlarının kadastro güncelleme çalışmaların da sonuçlandırıldığını kaydeden Nasır, maliye uzmanları tarafından belirlenecek bedellerle ilgili çalışmaların tamamlanarak söz konusu taşınmazların vatandaşlara satılması için müjdenin kısa zamanda verileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.