Dolar 32,4684
%0.18
Euro 34,5610
%0.19
Altın 2.473,240
%-0.4
Bist-100 9.560,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar'dan Soyer'e tepki: Mızrak çuvala sığmaz oldu

AK Partili Kırkpınar'dan Soyer'e tepki: Mızrak çuvala sığmaz oldu

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, katıldığı programda kendisine tepki gösteren vatandaşlara gülerek cevap veren Soyer’e “Artık mızrak çuvala sığmıyor. Birileri oturduğu yerden İzmirlileri susturamaz” diyerek tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2023 - 10:08

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Fatih Altaylı’nın programına katılarak açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e karşı İzmirlilerin çok büyük tepki içerisinde olduğunu vurguladı. AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Gazeteci Fatih Altaylı ve programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tepki gösterdi.

AK Partili Kırkpınar, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e hemşehrilerimiz tarafından çok büyük tepki var. Bu tepki o kadar büyük ki adeta patlama noktasına gelişmiş durumda. Bunun farkına varan Fatih Altaylı bile Soyer’i koruma kalkanına aldı. Ancak ne Altaylı nede Soyer hizmet bekleyen İzmirlilerin tepkisine engel olamayacak” dedi.

CHP’nin 25 yıldan beri İzmir’i yönettiğine dikkat çeken Kırkpınar, “25 yıldan beri hizmet alamayan İzmirliler artık hizmet bekliyor ve haklı olarak sorunlarını dile getiriyor. Hal böyle olunca birileri oturduğu yerden İzmirlileri susturmaya çalışırken CHP’li Büyükşehir Belediye başkanı da olayı gülümseyerek geçiştiriyor. İzmir’in ve İzmirlinin sorunlarını sizler bastıramayacaksınız. İzmirliler size gereken cevabı gerektiği zaman verecektir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, ciddiyetten uzak bir tavır ve duruşla İzmir’i yöneteceğini sanıyor ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Çığ gibi biriken sorunlar milletin sabrını taşırdı. Bu sorunlar hükümete alternatif toplantılar yapmakla, başka bayrak, başka tarım, başka para gibi içi boş sözlerle çözülmez” ifadelerini kullandı.

Kırkpınar, Soyer’in 4 yıl boyunca İzmir’e gözle görülür hiçbir şey yapmadığına dikkat çekerek, “İzmir’de alt yapı, ulaşım, koku, gibi belli başlı sorunlar vardı CHP var oldukça olmaya da devam edecek gibi gözüküyor. 45 Ay boyunca sadece ‘başka…’ ifadeler kullanan Soyer’in İzmir ve İzmirliler için eller tutulur hiçbir katkısı olmamıştır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi tepkisini gösteren hemşerilerimize alaycı bir şekilde sırıtırak cevap vermesi de tam anlamı ile pişkinliktir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.