Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar'dan CHP'ye yanıt

AK Partili Kırkpınar'dan CHP'ye yanıt

Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarını eleştiren CHP İzmir İl Başkanı ve İzmir Milletvekiline yanıt AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’dan geldi. Kırkpınar, açıklamasında “her defasında ve her ortamda sizin beceriksizliğinizi milletimize anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2023 - 13:23

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun açıklamalarına yanıt veren AK Parti İzmir milletvekili Yaşar Kırkpınar, “İzmirliler sizden laf değil icraat bekliyor” diyerek yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İzmir’e ve İzmirliye hizmet etmek yerine her seferinde Cumhuriyet’e sığınıp ömrünü ülkesine ve milletine adamış olan Sn. Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarına hadsizce dil uzatmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. 

Cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımları 20 yıla sağdıran bizleri eleştirmek için önce geçmişinize bakmanızı tavsiye ediyor, İzmirlinin sizden laf değil icraat beklediğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Biz gücünü milletten alıp, bu gücü yine millet için kullanan  bir lider ve partinin neferleri olarak her seferinde ve her ortamda sizin beceriksizliğinizi aziz hemşerimize duyurmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.