Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan TMMOB’a yanıt gecikmedi: İki yüzlüsünüz

AK Partili Kaya’dan TMMOB’a yanıt gecikmedi: İki yüzlüsünüz

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'da Klazomenai Antik Kenti'nin imar planı değişikliğine tepki göstererek, meslek odalarını sessiz kalmakla suçlamıştı. TMMOB İKK, Kaya’nın eleştirilerine, ‘’ Onama işlemi tamamlanmayan bir idari işleme itiraz edilmesi veya dava açılması hukuk usulü açısından hatalıdır’’ ifadeleriyle yanıt vermişti. TMMOB’un açıklaması üzerine AK Partili Kaya’dan yanıt gecikmedi. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çeşme Turizm projesi hatırlatması yaparak, ‘’ Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi'nde onama işlemi, idari işlem tamamlandı mı? Hayır! Daha plan bile ilan edilmedi! Orası için günlerce toplanıp, sonra eylem yapmadınız mı! İşte, tam da bu yüzden İKİ YÜZLÜSÜNÜZ! Konuştukça batıyorsunuz!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 17.11.2022 - 14:48

EGEPOSTASI- İzmir Urla'da Klazomenai Antik Kenti'nin içinde bulunduğu ve 3'üncü derece arkeolojik sit alanı bölgenin imar planları değiştirilmesi ve bölgenin yapılaşmaya açılması kent gündeminde yerini korumaya devam ediyor. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'da Klazomenai Antik Kenti'nin imar planı değişikliğine tepki göstererek, meslek odalarına sessiz kaldıkları için tepki göstermişti. 

TMMOB: Onama işlemi tamamlanmayan…

TMMOB İKK bugün yaptığı yazılı açıklamada, ‘’ Eski Buca Cezaevi alanında yaşanmakta olan kent suçu, süreci devam etmekte olan bir başka idari işlemin resmi itiraz/davaya henüz konu edilmemiş olması üzerinden aklanmaya çalışılmaktadır. Ancak; kendisi de aynı zamanda bir avukat olan AKP Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da çok iyi bilmektedir ki, onama işlemi tamamlanmayan bir idari işleme itiraz edilmesi veya dava açılması hukuk usulü açısından hatalıdır ’’ ifadeleri kullanılmıştı. 

Kaya: Konuştukça batıyorsunuz

TMMOB’un eleştirilerine AK Partili Kaya’dan yanıt gecikmedi. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çeşme projesi hatırlatması yaptı. 

Kaya’nın açıklaması şu şekilde;

‘’TMMOB, İzmir Barosu, Tabip Odası, kısaca İSTEMEZÜKÇÜLER’e sorduk. CHP'li İzmir Büyükşehir'in, Urla'daki kültürel sit alanına yaptığı, şahsa özel, milyarlık rant planına diyecek bir SÖZÜNÜZ yok mu? Cevap verdiler. Onama işlemi tamamlanmayan bir idari işleme dava açamayız.

Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi'nde onama işlemi, idari işlem tamamlandı mı? Hayır! Daha plan bile ilan edilmedi! Orası için günlerce toplanıp, sonra eylem yapmadınız mı! İşte, tam da bu yüzden İKİ YÜZLÜSÜNÜZ! Konuştukça batıyorsunuz!’’ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.