Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya, Soyer’e sert çıktı: Buca’da dikili ağacı yok!

AK Partili Kaya, Soyer’e sert çıktı: Buca’da dikili ağacı yok!

AK Partili İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir kez daha Buca Cezaevi arazisi üzerinden ‘yeşil alan’ eleştirisinde bulundu. Kaya, “Buca Cezaevi arazisini AVM olarak markalayan CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Tunç Soyer'in, 3 yıllık görev süresince Buca'ya 1 m2 dahi yeşil alan kazandırmadığını biliyor muydunuz? Oradaki AVM planını kaldıracağımız gibi, Buca'mıza yeşil alanları da biz kazandıracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2022 - 13:53

EGEPOSTASI – Yıkım süreci devam eden Buca Cezaevi’nin bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceği konusu İzmir siyasetinde tartışma konusu olmaya devam ediyor.

CHP ‘YEŞİL ALAN’ ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP'li milletvekilleri bölgenin yeşil alan olarak düzenlenmesi için çağrıda bulunmuştu. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise CHP kanadından gelen bu çağrıyı ‘safsata’ olarak yorumlayarak, “Buca Cezaevi arazisinin halihazırdaki kesinleşmiş planında, burayı AVM olarak markalayan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir. Cezaevini kaldırdığımız gibi, CHP'li Büyükşehir'in AVM planını da biz kaldıracağız” demişti.

KAYA’DAN BİR TEPKİ DAHA

Kaya, sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak konuyu bir kez daha gündeme taşıdı. Paylaşımında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştiren Kaya’nın ifadeleri şu şekilde:

“Buca Cezaevi arazisini AVM olarak markalayan CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Tunç Soyer'in, 3 yıllık görev süresince Buca'ya 1 m2 dahi yeşil alan kazandırmadığını biliyor muydunuz? Oradaki AVM planını kaldıracağımız gibi, Buca'mıza yeşil alanları da biz kazandıracağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.