Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'nın acı günü

AK Partili Kaya'nın acı günü

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın babaannesi Keziban Kaya 90 yaşında hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 22.12.2021 - 14:26

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın babaannesi Keziban Kaya bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

90 yaşında hayata gözlerini yuman Keziban Kaya’nın cenazesinin yarın Torbalı Hacı Fatma Topalan Camii’nde öğlen namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve Necip Nasır da sosyal medyadan Kaya ailesine taziye dileklerini iletti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: İzmir Milletvekilimiz, dava ve yol arkadaşımız Sn. Mahmut Atilla Kaya'nın ebedi aleme irtihal eden kıymetli babaannesi Keziban Kaya’ya Yüce Allah’tan rahmet, Kaya ailesine başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet, makamı âli olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Dava ve yol arkadaşımız, İzmir Milletvekilimiz Sn. Mahmut Atilla Kaya 'nın ebediyete irtihal eden kıymetli babaannesi Keziban Kaya’ya Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle: İzmir Milletvekilimiz, dava ve yol arkadaşımız Sayın Mahmut Atilla Kaya' nın ebedi aleme irtihal eden kıymetli babaannesi Keziban Kaya annemize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: İzmir Milletvekilimiz Sn. Mahmut Atilla Kaya'nın ebediyete irtihal eden kıymetli babaannesi Keziban Kaya’ya Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.