Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya Menderes'te sahaya indi; CHP'ye salvo, vatandaşa müjde!

AK Partili Kaya Menderes'te sahaya indi; CHP'ye salvo, vatandaşa müjde!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Bulgurca, Tekeli, Çileme ve Karakuyu'ya giden Kaya, muhtarları ziyaret etti, kahvehanede toplanan bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Kaya'ya Menderes programlarında AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı, önceki dönem Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve partililer eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 26.11.2022 - 12:38

Menderes'e özellikle 2014-2019 dönemindeki AK Parti belediyeciliği döneminde hizmet yağmuru gerçekleştirildiğini hatırlatan Kaya, kamu yatırımlarında da rekor kırıldığını ifade etti. İZBAN’dan doğalgaza, hastaneden gençlik merkezine, yeni okullardan yeni spor alanlarına, karayolu çalışmalarından kavşak düzenlemelerine kadar birçok kamu yatırımının ilçeye kazandırıldığını aktaran Kaya, "Menderes altın çağını bizimle yaşadı. Özellikle 2014-2019 döneminde, AK Partili belediyenin yaptıkları ortada. Gerçekleştirdiğimiz kamu yatırımları ortada. Toplamda 1 Katrilyonluk kamu yatırımı yaptık. Menderes'e kazandırdığımız eserleri herkes görüyor. 2019'da Menderes halkı bir tercih yaptı.

CHP'li bir belediyeyi işbaşına getirdi. Milletimizin tercihine saygılıyız. Ancak ne yaptıklarını hep birlikte gördük. Dertleri Menderes'e hizmet değilmiş. Dertleri başkaymış. Siz milletin güvenini boşa çıkardınız. Verdikleri oylara ihanet ettiniz. Rant derdine düştünüz, aranızda anlaşamayınca da birbirinizi şikayet ettiniz. Kente değil kendinize çalıştınız. Boyunuzdan büyük laflar etmeyi bırakın. Menderes'te herkes birbirini biliyor" şeklinde konuştu.

CHP, MENDERES'İ İZMİR'İN ÇÖPLÜĞÜ YAPMAK İSTEDİ. HEMŞEHRİLERİMİZ AK PARTİLİ BELEDİYE GİDİNCE YETİM KALDIKLARINI SÖYLÜYOR!

Menderesli vatandaşların, AK Partili belediye gidince yetim kaldıklarını söylediğini belirten Kaya, CHP'li yerel yönetimlere sert çıktı. Ne CHP'li Soyer yönetimindeki büyükşehirin, ne de CHP'li ilçe belediyesinin Menderes'e hizmetinin olmadığını belirten Kaya, "CHP'nin Menderes'te dikili ağacı yok. Bırakın Menderes'e hizmet etmeyi, yeni projeler yapmayı, bırakın taş üstüne taş koymayı, bizim yaptığımız eserlerin bakımını bile yapamadılar. Üstüne üstlük, CHP'li Soyer ve ilçe belediyesi el ele verip Menderes'i İzmir'in çöplüğü yapmaya kalktı. Organik tarım yapılan bir ovanın göbeğine, tarım alanlarının içine, turizm kentinin ortasına, İzmir'in içme suyu deposunun yanına çöplük kurmayı düşünecek kadar şirazeleri kaymıştı. Bunların Menderes'e sevgileri yok. Bunların Menderesli hemşehrilerimize saygıları da yok. Menderes'in sokaklarını gezin, hemşehrilerimizi bir dinleyin. Menderesliler, AK Partili belediye gittikten sonra yetim kaldıklarını söylüyor. Ama merak etmesinler, biz buradayız. Menderes için yapılması gereken ne varsa, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz yaparız" dedi.

MENDERES'İN KÖYLERİNE DOĞALGAZ GELİYOR, ÜÇ KÖYE HALI SAHA, ÇİLEME'YE YENİ OKUL YAPILIYOR

Ziyaret ettiği yerlere doğalgaz müjdesi veren Kaya, Bulgurca, Tekeli, Çileme ve Karakuyu'da kısa zaman içerisinde altyapı çalışmalarına başlanması için yetkililerle bir görüşme gerçekleştirdi. Çileme İlkokulu'nu yenileyeceklerini, eski binayı yıkarak yerine 8 derslikli yeni bina yapılacağını belirten Kaya, tüm kamu yatırımlarında olduğu gibi eğitim yatırımlarında da Menderes'e hak ettiği değeri verdiklerini ifade etti.

Kaya, Çileme, Küner ve Karakuyu'ya halı saha yapacaklarını da açıkladı. Bugüne kadar birçok köyde yapımını tamamladıkları halı sahaları gençlerin hizmetine sunduklarını hatırlatan Kaya, bu üç köye de gençlerin, çocukların rahatça sporlarını yapabilecekleri yerleri kazandıracaklarını söyledi. Kaya, Menderes ilçesindeki son programında, Karakuyu Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1143 nolu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.