Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Tunç Soyer'e 'Buca Cezaevi' yanıtı: Derdin yeşil alan ise...

AK Partili Kaya'dan Tunç Soyer'e 'Buca Cezaevi' yanıtı: Derdin yeşil alan ise...

Buca Cezaevi’nin yıkımı bugün tamamlanırken, yıkımın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘’İzmir'in en büyük ilçesi Buca'nın betona değil yeşile ihtiyacı var’’ açıklamasında bulundu. Soyer'in ifadelerine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medyadan tepki gösterdi. Soyer'i etiketleyen AK Partili Kaya, "İşin gücün yalan! Halihazırdaki planında yeşil alan yok, AVM var! Bunu yapan da CHP'li Büyükşehir,sizsiniz. Cezaevini yıktığımız gibi AVM planınızı da kaldıracağız. Derdin yeşil alan ise, 3,5 yıldır başkansın, elinden tutan mı var!" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.10.2022 - 11:53

EGEPOSTASI- 62 yıl hizmet veren Buca Cezaevi, 30 Ekim 2020 depreminde hasar gördüğü gerekçesiyle 2020 yılı Kasım ayında Adalet Bakanlığı tarafından tamamen boşaltılarak yıkım süreci başlamıştı.

Tartışmalara neden olan yıkım işlemi tamamlanırken, arazinin yeşil alan olması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından "İzmir'in en büyük ilçesi Buca'nın betona değil yeşile ihtiyacı var" açıklamasında bulunmuştu.

Soyer'in 'yeşil alan' talebine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'dan sert yanıt geldi.

"Derdin yeşil alan ise..."

AK Partili Kaya, Tunç Soyer'i etiketleyerek, "İşin gücün yalan! Halihazırdaki planında yeşil alan yok, AVM var! Bunu yapan da CHP'li Büyükşehir, sizsiniz. Cezaevini yıktığımız gibi AVM planınızı da kaldıracağız. Derdin yeşil alan ise, 3,5 yıldır başkansın, elinden tutan mı var! Buca'ya 1m2 yeni yeşil alan kazandırmadın!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.