Dolar 32,5103
%-0.09
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.443,920
%0.86
Bist-100 9.704,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan 'Karaburun' çıkışı: Bakalım ne zaman çark edecekler?

AK Partili Kaya'dan 'Karaburun' çıkışı: Bakalım ne zaman çark edecekler?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Örgütü'nün Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'a destek veren açıklamalarını sosyal medya hesabından eleştirdi. Kaya, "Yolsuzlukla suçlanan CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na, CHP tam kadro destek verdi. Bir ay sonra çark edip, partiden ihraç ettiler. Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 08.01.2022 - 12:36

EGEPOSTASI – Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın göreve seçildiği 2019’dan bu yana birtakım yolsuzluk iddialarıyla karşı karşıya kalan ve soruşturmaları devam eden Karaburun Belediyesi’ne CHP İzmir İl Örgütü’nden destek gelmişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün İzmir Milletvekilleriyle beraber Karaburun’da gerçekleştirdiği saha çalışması öncesi, Karaburun Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında belediyenin birtakım baskılara maruz kaldığını iddia etmişti. Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin’in belediyeye tahkikat yapmakla görevlendirildiğini öne süren Yücel, Başkan Erdoğan’ın yanında olduklarının mesajını vermişti.

KAYA: BAKALIM NE ZAMAN ÇARK EDECEKLER?

Yücel’in açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan sert tepki geldi.

Kaya, Yücel’in ‘zimmet’ ve ‘irtikap’ suçlamasıyla 8 ay tutuklu kaldıktan sonra Temmuz 2021’de tahliye edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’la ilgili açıklamalarını hatırlatarak şunları söyledi: 

“16 Ekim 2020... Yolsuzlukla suçlanan CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na, CHP tam kadro destek verdi. Bir ay sonra çark edip, partiden ihraç ettiler. Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.