Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlardan, polise yeni yıl ikramı

AK Partili kadınlardan, polise yeni yıl ikramı

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, yeni yıl öncesi polis merkezini ziyaret ederek polislere evlerinde hazırladıkları yiyecekleri ikram etti.

  • Ege Postası
  • 03.01.2021 - 14:27

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığından yapılan açıklamada, salgın döneminde emniyet teşkilatının da sağlıkçılar kadar yoğun çalıştığı belirtildi.

Polislere moral vermek amacıyla Karabağlar Şehit Polis Mehmet Şerif Kurt Polis Merkezine giden kadınlar, evlerinde hazırladıkları ikramları polislere teslim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, salgın döneminde herkesin sağlığı için yoğun ve fedakarca çalışan polislere moral, motivasyon ve teşekkür mahiyetinde ziyaret gerçekleştirdiklerini aktararak, "Gittiğimiz polis merkezinde görevli polislerimizin yanı sıra emniyet teşkilatımızdaki bütün polislerin milletimizin can ve mal güvenliği için nasıl fedakarca çalıştıklarını görüyor ve biliyoruz. Bizler de evlerde kalmak zorunda olduğumuz bu kısıtlama dönemlerinde onlar için kendi imkanlarımızla yaptığımız ikramları götürerek destek olmak istedik. Onlar için ne yapsak az." ifadelerini kullandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.