Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan: Durmak yola devam

AK Partili İnan: Durmak yola devam

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim ‘ etkinliği kapsamında Kınık'ı ziyaret etti ve büyük ilgi gördü. Bir dizi program ve organizasyon için İzmir’e gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim ‘ etkinliği kapsamında Kınık ilçesini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.09.2021 - 10:00

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın Kınık ziyaretinin ilk durağı, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer oldu. İnan, Başkan Doğruer’i makamında ziyaretinin ardından, Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisinde gençlerle bir araya geldi.  “Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü” sloganıyla yola çıkan gençlik buluşmaları etkinliğinde gençlerle bir araya gelen İnan, AK Parti'nin bayraktarı olan gençlerle 2023 hedeflerini paylaştı. Göreve geldiği günden itibaren, memleketi karış karış dolaşan ve gençlerle her fırsatta buluşan Başkan İnan “Bu yolda yorulmak bize yakışmaz, bilimin ışığında yürüyerek, değerlerimizi muhafaza ettiğimiz bir dünya için, bıkmadan, usanmadan, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Durmak yok, yola devam” dedi.



Kınık‘ta AK gençliğin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programda, Kınık Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu gençlik buluşması etkinliğine katılan Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’a, MKYK üyesi Orkun Güzel, İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık ilçe Başkanı Sami Mollaahmet ,Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demircioğlu ve AK Parti yönetim kurulu üyesi Rafet Uzlu eşlik etti.

Gençlerin buluşmasına şarkılarıyla eşlik eden şarkıcı Fırat Tanır, Kınık’ta bir araya gelen gençlere keyifli bir akşam yaşattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.