Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal’dan CHP’li vekillere fotoğraflı gönderme; Keşke örnek alabilseniz

AK Partili Hızal’dan CHP’li vekillere fotoğraflı gönderme; Keşke örnek alabilseniz

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından CHP’li vekiller Mahir Polat ve Murat Bakan’a sert eleştirilerde bulundu. Hızal, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın yangın bölgesinde çekilmiş olan görüntülerini alıntılayarak “Ülkesine gönülden bağlı siyasetçiler afetin tam göbeğinde. Keşke sizler de iftiralara ve yalanlara alet olmayıp aynı seçim bölgesinde bulunduğunuz milletvekillerini örnek alabilseniz!” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.08.2021 - 13:27

EGEPOSTASI- Başta Antalya Manavgat ve Muğla’nın Marmaris ve Milas ilçelerinde yangınlar sürerken, iktidar ile muhalefet temsilcileri arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşanıyor.

Türkiye 9 gündür süren ve büyük bir tahribata yol açan orman yangınlarıyla mücadelede muhalefet cephesi ekipman ve yetkililerin yetersiz kaldığı yönünde eleştirilerde bulunurken, iktidar kanadı ise yapılan eleştirileri “siyasi rant” olarak değerlendiriyor.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, tartışmaları alevlendirecek bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Hızal, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Mahir Polat’ı etiketleyerek, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın yangın bölgesinde incelemelerde bulunurken çekilmiş olduğu bir fotoğrafı, “Ülkesine gönülden bağlı siyasetçiler günlerdir uykusuz şekilde vatandaşların yanında, afetin tam göbeğinde. Keşke sizler de iftiralara ve yalanlara alet olmayıp aynı seçim bölgesinde bulunduğunuz milletvekillerini örnek alabilseniz!” notuyla paylaştı.

 

Hızal, CHP'li vekillere yönelik eleştirilerine yaptığı paylaşımlarla devam ediyor. Hızal, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ı etiketleyerek, "İzmir Milletvekilimiz @CeydaBC47 (Ceyda Bölümmez Çankırı) ilk günden itibaren bir kadın milletvekili olarak afet bölgesinde. Oturduğunuz yerden boşa konuşmak çok kolay. Kolaya kaçmayın." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.