Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal isyan etti: Zehirleniyoruz!

AK Partili Hızal isyan etti: Zehirleniyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Körfezi'nin koku ve kirlilik problemine dikkat çekmek için Çiğli Arıtma Tesisi'nin çıkış noktasında inceleme yaptı. Hızal, "İzmir Körfezi'ne ihanet ediliyor. Tonlarca pis su Körfezimize dökülüyor. Maalesef zehirleniyoruz" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 15:42

EGEPOSTASI- İzmir’in uzun yıllardır kronikleşen sorunlarından birisi olan koku ve kirlilik problemi kentin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da bu soruna dikkat çekmek için Çiğli Atıksu Arıtma Merkezi'nin çıkış noktasında tekneyle inceleme yaptı.

“İZMİR KÖRFEZİ KİRLETİLİYOR”

Körfez’deki incelemeleri sırasında çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Hızal videoda, “İzmir’de özellikle yaz aylarında İzmirlileri çileden çıkartan kokunun Çiğli Arıtma Tesisi’nin çıkış noktası… Her zaman söylediğimiz gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi eliyle İzmir Körfezi kirletiliyor” dedi. Hızal videonun devamında İzmir Körfezi’nden aldığı su örneğini kameraya gösterdi.

“MAALESEF ZEHİRLENİYORUZ”

Hızal söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından “İzmir'de günbegün artan kötü kokunun kaynağını değerli İzmirlilere göstermek istiyorum. Burası Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi. Burada İzmir Körfezine ihanet ediliyor. Tonlarca pis su Körfezimize dökülüyor. Maalesef zehirleniyoruz” notuyla paylaştı.

AK GENÇLİK'TEN SOYER'E TEPKİ

Öte yandan AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Teşkilatı da önceki gün 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir’in yollarını yenilediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i videolu bir paylaşımla eleştirdi.

Videoda kentin bölgelerinde bozuk yollar ve kapanmayan çukurlar ve bu çukurlara takılmış arabaların olduğu görüntülere yer verildi. 

Söz konusu video Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesabından “CHP’li Tunç Soyer’in İcraatleri (tersten)” mesajıyla paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.