Dolar 32,5883
%0.23
Euro 34,8248
%0.47
Altın 2.412,550
%-0.83
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Soyer'e tepki: Online günlüklerinde sağa sola saldırmayı bırakıp...

AK Partili Hızal'dan Soyer'e tepki: Online günlüklerinde sağa sola saldırmayı bırakıp...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sokağa çıkma yasağının uygulanma şekline tepki gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i isim vermeden eleştirdi. Hızal, "Online günlüklerinde sağa sola saldırmayı bırakıp hükümetimizin üstün çabalarına destek vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum." dedi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2020 - 11:31

EGEPOSTASI- İçişleri Bakanlığınca dün akşam saatlerinde 48 saat süreyle İzmir dahil 31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Karar sokağa çıkma yasağının başlamasına 2 saat kala açıklanınca tartışma yarattı. Başta ana muhalefet partisi CHP ve CHP'li yerel yönetimler kararın doğruluğunu savunurken, uygulamada eleştiri getirdi. 

İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Tunç Soyer de Başkanın Günlüğü paylaşımında kararı "Özünde doğru, uygulamada son derece yanlış" olarak değerlendirirken, Soyer'e AK Parti cephesinden tepki geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, isim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i eleştirdi,  Hızal, "Online günlüklerinde sağa sola saldırmayı bırakıp hükümetimizin üstün çabalarına destek vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum." dedi.

Hızal paylaımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili İzmirliler,

Dün gece 00.00 itibariyle uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağına uymamız bizim ve sevdiklerimizin sağlığı için son derece önemlidir. 
Lütfen yetkililer tarafından yapılan uyarıları dikkate alalım.

Bu süreçte şehrin sakinlerine hizmet etmesi gereken makam sahibi siyasetçilerin online günlüklerinde sağa sola saldırmayı bırakıp hükümetimizin üstün çabalarına destek vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.