Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Soyer'e olay gönderme: Bir tarafta deprem konutları, diğer yanda deprem heykeli

AK Partili Hızal'dan Soyer'e olay gönderme: Bir tarafta deprem konutları, diğer yanda deprem heykeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP'li Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan altyapı polemiğinin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Bayraklı'da yapımı tamamlanan deprem konutları üzerinden heykel göndermesinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.11.2021 - 21:50

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı bugün İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımını tamamlanan deprem konutların anahtar teslim töreninde konuştu.

CHP'yi ve yerel yönetimleri hedef alan Erdoğan, "Cumhuriyetimizin bu güzel şehri için biz elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Bununla birlikte şehrin yerel yönetimlerdeki çeyrek asırlık ihmalini de içimiz kanayarak takip ediyoruz. Kentin altyapı yetersizliği her yağmurda kendini gösteriyor. Bu şehri turist gibi ziyaret eden muhalefet partisinin Genel Başkanı acaba İzmir’in hangi derdine deva olacak talimatı vermiş? Belediyelerin sorumluluğunda olan ve çözülmeyen sorunlarının uçunu hükümete atmak dışında yaptıkları bir iş var mı? Seçimlerde verdikleri sözleri yazın ve bunların hangilerinin hayata geçirildiğine bakın. Sıfıra yakın vaat gerçekleştirme tablosu göreceksiniz." demişti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Erdoğan'ın açıklamalarına yazılı açıklama yaparak yanıt verirken, Tunç Soyer de "Gündeme istinaden:" paylaşımında bulunarak, son üç yılda İzmir'e Büyükşehir Belediyesi'nin ve Merkezi Hükümetin yaptığı yatırım miktarının tablosunu paylaştı.

Tabloda Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'e toplam 9.8 milyar lira tutarında yatırım yaptığı, aynı dönemde merkezi idarenin İzmir’deki yatırımlarının toplamının ise 5.92 milyar olduğu belirtildi.

Bu paylaşıma yanıt ise İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan geldi.

Hızal sosyal medyadan bir görsel paylaşarak, "Tunç Soyer'e istinaden: Bir tarafta deprem konutları, diğer yanda deprem heykeli." notunu düştü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.