Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan flaş İZSU iddiası: 2017 doğumlu çocuğa icra mı başlatıldı?

AK Partili Hızal'dan flaş İZSU iddiası: 2017 doğumlu çocuğa icra mı başlatıldı?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi”ni eleştirdi. Başka bir su yönetiminin mümkün olduğunu ifade eden Hızal, “İşe, şehrimizdeki kayıp kaçak oranlarını düşürmekle başlayabilirsiniz” dedi. Öte yandan Hızal, İZSU'nun vefat eden babasının borcu nedeniyle 2017 doğumlu bir çocuğa icra takibi başlattığını iddia etti. 

  • Ege Postası
  • 22.03.2021 - 16:21

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanları ve 11 il belediye başkanının katılımıyla birlikte 2 gün sürecek “Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi” Fuar İzmir’de başladı.

Zirvenin ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Başka bir su yönetimi mümkün” başlıklı manifestoyu okudu ve manifestonun okunmasının ardından 11 büyükşehir ve 11 il belediye başkanı manifestoyu imzaladı. 

Beş temel ilkenin bulunduğu ve suyun efektif kullanımı için 10 somut adımın atılması gerektiğinin altının çizildiği manifestoya AK Parti’den ilk tepki İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’dan geldi.

Hızal, suyun verimli kullanımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikle kayıp kaçak oranlarını azaltması gerektiğini söyledi.

Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Evet başka bir su yönetimi mümkün. İzmir'in tonlarca suyu boşa akıyor, İzmirli'nin cebindeki para israf oluyor. İşe, şehrimizdeki kayıp kaçak oranlarını düşürmekle başlayabilirsiniz.”

HIZAL'DAN İZSU İDDİASI: 2017 DOĞUMLU ÇOCUĞA İCRA TAKİBİ Mİ BAŞLATILDI

Öte yandan AK Partili Hızal, İZSU'nun (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü), vefat eden babasının borcu nedeniyle 2017 doğumlu bir çocuğa icra takibi başlattığını iddia etti. 

Hızal sosyal medyadan icra takibine ilişkin evrakları paylaşırken, "Kayıp kaçaktan dolayı yılda 660 milyon TL'yi havaya kaptıran İZSU'nun, 2017 doğumlu bir çocuğa, vefat eden babasının borcu sebebiyle icra takibi başlattığını üzülerek öğrendik.Yaptığınız hataların bedelini İzmir'in evlatlarına ödetemezsiniz!" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir'in 4 yaşındaki çocuğa icra takibine, AK Parti İzmir'den tepki dinmiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, babası vefat eden 4 yaşındaki bir çocuğa, icra takibi göndermesi üzerine, AK Parti kanadından ard arda tepkiler geldi.

Hızal'ın ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, ''CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yaşındaki bir çocuğa icra takibi başlatması zulümdür ve kabul edilemez. İzmir BB'nin bunu bile yapacağı aklımıza gelmezdi ve 'sonunda bunu da yaptılar' dedirtti. Kardeşimizin sonuna kadar yanındayız.'' dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili de, ''Açıklamaya fazlasıyla muhtaç bir vahamet var karşımızda! CHP'li Büyükşehir Belediyesi, babası vefat etmiş 4 yaşındaki bir çocuğu su borcu için icraya vermiş! Bu nasıl bir su politikası, nasıl bir sistem zafiyeti, nasıl bir derman belediyeciliktir?!'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.