Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Büyükşehir yönetimine tepki: İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor

AK Partili Hızal'dan Büyükşehir yönetimine tepki: İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor

Gaziemir ve Buca ilçelerinin bazı mahallelerinde sulardan gelen yoğun kötü koku vatandaşları isyan ettirirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da yaşanan gelişmeler üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 20.06.2021 - 22:03

EGEPOSTASI- İzmir’in Buca ve Gaziemir ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren musluklardan akan yoğun kokulu şebeke suyu, vatandaşların tepkisine neden oldu. Bazı vatandaşlar akan sudaki kokunun kanalizasyon kokusuna benzediğini ifade ederken, bazıları da yıkanan çamaşırlarının üzerine yoğun kokunun sindiğini belirtmişti.

Öte yandan, yoğun kokulara sosyal medyadan tepki gösterilirken, vatandaşlar, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (İZSU) şikayet yağdırmıştı.

Tepkiler üzerine İZSU açıklama yaptı. İZSU'dan yapılan açıklamada, "Tahtalı Barajı’nın suyunun arıtılarak kente verildiği Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi bünyesindeki klorlama ünitesinde kısa süreli bir teknik arıza meydana gelmiş, gereken müdahale hızla yapılarak sorun giderilmiştir. Gerekli numuneler alınarak, testler yapılmış ve insan sağlığına zarar verecek herhangi bir bulguya rastlanmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

HIZAL'DAN TEPKİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepki gösterdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Hızal, "İzmir'de yıllardır kötü kokudan şikayetçiydik. Maalesef bugün o kötü koku içme sularımıza da bulaştı. İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor!" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.