Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Günaydın'dan 'İsmail Uygur' açıklaması: Siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz

AK Partili Günaydın'dan 'İsmail Uygur' açıklaması: Siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur’un sağlık problemleri nedeniyle iki yıllık çalışma dönemini değerlendiremediğini belirtirken, “Göreve döndüğünde, iki yıllık çalışma döneminin bir değerlendirmesini mutlaka yapacaktır. O değerlendirmeyi gördükten sonra, bizler de hazırladığımız karneyi kamuoyuna sunarız. Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz.” açıklamasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 02.04.2021 - 12:15

EGEPOSTASI-  Torbalı Belediye Başkanı İsamil Uygur ve ailesi 6 Mart’ta yaşadıkları apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. 

Uygur önce Torbalı Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmış ve  bir sure de tedavisine İzmir’deki özel bir hastanede devam etmişti.

Taburcu olup tedavisine evde devam eden Uygur, bu sebepten henüz görevinin başına dönemedi. 

Öte yandan Uygur’un 31 Mart’ta görev süresinin 2. yılı geride kalırken sağlık sorunları nedeniyle bir değerlendirme toplantısı da yapamadı. 

AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ise yazılı açıklama yaparak, Göreve döndüğünde, iki yıllık çalışma döneminin bir değerlendirmesini mutlaka yapacaktır. O değerlendirmeyi gördükten sonra, bizler de hazırladığımız karneyi kamuoyuna sunarız. Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz.” açıklamasında bulundu.

AK Partili Günaydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“31 Mart 2019 tarihinde Torbalı Belediye Başkanı seçilen CHP'li Sn. İsmail Uygur, bu dönemdeki görevinde iki yılını doldurdu. 

Siyasetin genel kuralıdır. Yerel yönetimlerde iki yılını dolduran yöneticiler bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirir ve yaptıklarını, yapamadıklarını, bundan sonra yapmayı düşündüklerini kamuoyuna deklare eder. 

Buna karşılık da yerel muhalefet iki yılı değerlendirir, artıları ve eksileriyle belediye yönetiminin karnesini çıkarır. 

Hem vatandaşlarımız, hem basın mensuplarımız bu konudaki karşılıklı değerlendirmeleri merakla bekliyor. Bu yönde bize ulaşan ısrarlı taleplere bir karşılık vermek gerektiğinden, bu zorunlu açıklamayı yapıyoruz. 

Torbalı Belediye Başkanı Sn. Uygur'un, 25 gün önce evinde çıkan yangın sonucunda dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını daha sonra da taburcu olarak tedavisine evinde devam edildiğini basından öğrenmiştik. 

Belediye kanadından resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Sn. Uygur'un tedavi sürecinin devam ettiğini, henüz görevinin başına dönmemiş olmasından anlıyoruz. 

Göreve döndüğünde, iki yıllık çalışma döneminin bir değerlendirmesini mutlaka yapacaktır. O değerlendirmeyi gördükten sonra, bizler de hazırladığımız karneyi kamuoyuna sunarız. Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.